O fată ambiţioasă: A promis că va pilota un elicopter şi s-a ţinut de cuvânt

„Daţi-mi câţiva ani şi îmi voi face visurile să devină realitate“, scria Bethany Hernandez după ce s-a pozat într-un elicopter de jucărie. Ei bine, ştiţi deja ce s-a întâmplat.

Bethany Hernandez are 22 de ani şi este pilot de elicopter şi instructor de zbor. Doar 5% din piloţii din toată lumea sunt femei, notează Bored Panda.

Povestea tinerei a fost scoasă la iveală de Alex Zyuzikov, un fotograf de nunţi din San Francisco. El a aflat de Bethany atunci când căuta o companie care închiriază elicoptere fiindcă dorea să facă câteva poze aeriene, deasupra oraşului. Bethany a răspuns la apelul lui şi când a dorit să afle mai multe despre persoana cu care a discutat, a descoperit pagina ei de Instagram.

Prima poză pe care ea a postat-o pe reţeaua de socializare i-a sărit în ochi.

Bethany era într-un elicopter de jucărie şi a scris lângă fotografie: "Daţi-mi câţiva ani să-mi fac visurile realitate."



Ce poveste minunată, şi-a spus Alex - să începi de la un elicopter de jucărie şi să ajungi să pilotezi unul adevărat, ba chiar să devii instructor de zbor! Abia aştepta s-o întâlnească. Fiind fotograf, el este mereu în căutarea unei poveşti, iar acum găsise una grozavă.

Bethany i-a povestit că a avut mult de muncit pentru că, pe lângă dificultăţile tipice ale pilotajului aviatic, ea îşi dorea să demonstreze că poate depăşi stereotipurile.

Faptul că e femeie i-a creat câteva neplăceri în trecut, dar în loc s-o descurajeze, asta mai mult a îndârjit-o. "Le-am câştigat în sfârşit respectul celor de aici fiindcă acum toţi elevii mei sunt bărbaţi", a povestit tânăra despre experienţa de instructor de pilotaj.

Acum, după ce a trecut de 1.000 de ore de zbor, cea mai bună recompensă pentru ea este să vadă rezultatele muncii grele pe care a acumulat-o, scrie Alex. "Urmează-ţi visurile, Bethany! Cerul nu are limite pentru tine", i-a urat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod