S-a născut un învingător: Reacţia fabuloasă a unui bebeluş după ce a venit pe lume

Un băieţel şi-a făcut venirea pe lume într-un stil grandios, la capătul unui travaliu chinuitor de patru zile. Prima lui reacţie a devenit virală.

După patru zile agonizante în care s-a confruntat cu o creştere ameninţătoare a tensiunii sanguine, iar medicii s-au temut că va suferi o ruptură de uter, Angel Taylor a născut al treilea ei copil, un băieţel. Micul Sullivan a venit pe lume foarte relaxat, cu zâmbetul pe buze şi cu braţele ridicate ca un învingător care trece linia de sosire la maraton. Venirea lui pe lume chiar a fost o victorie a vieţii, aşa că nu putea fi decât altfel decât tot ce au văzut medicii până atunci.

Angel, o femeie de 33 de ani din Bremerton, Washington (SUA), a născut cu o săptămână înainte de termen, după ce un control medical a indicat că are tensiunea sanguină periculos de mare. Mamă a trei copii, ea a mai născut natural şi prin cezariană. Pe 5 martie, când a fost internată în spital, spera că va putea naşte natural, dar după trei zile, când au văzut că are o dilataţie insuficientă, de numai 4 centimetri faţă de minimum 10, medicii au decis să-i facă cezariană. Pe 8 martie, de ziua femeii, Sullivan şi-a făcut intrarea în lume în stil de campion, după un travaliu lung cât un ultramaraton.

Angel, al cărei soţ lucrează în marina americană, a spus că Sullivan este cel mai cuminte băiat şi a explicat de ce travaliul nesfârşit a meritat tot chinul pe care l-a îndurat.

Presiunea ridicată a sângelui în timpul sarcinii poate cauza complicaţii serioase pentru mamă şi făt, inclusiv naşterea prematură şi preeclampsia, o afecţiune determinată de tensiune care provoacă leziuni ale rinichilor, ficatului şi creierului dacă nu este tratată. Hipertensiunea în timpul sarcinii este una dintre cauzele comune ale deceselor la naştere în Statele Unite.

Din cauza riscului asupra sarcinii sale, medicii i-au spus lui Angel că va trebui să nască mai devreme. Termenul ei fusese stabilit la mijlocul lunii martie, dar tensiunea ridicată era periculoasă. "Ne-am întors acasă şi ne foiam de colo-colo ca nişte găini, credeam că mai avem o săptămână!", a povestit ea pentru People. "N-aveam maşina pregătită, nici bagajele pregătite", a mai spus femeia.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod