S-a născut un învingător: Reacţia fabuloasă a unui bebeluş după ce a venit pe lume

Sullivan şi-a făcut o venire triumfală pe lume. Reacţia lui e un triumf al vieţii


Când a fost internată, pe 5 martie, doctorul i-au administrat doze mici de pitocin, o variantă sintetică a oxitocinei, hormonul natural care ajută uterul în timpul travaliului. Dat fiind că Angel nu avea dilataţie, naşterea naturală era foarte riscantă, iar medicul se temea că ea va suferi o ruptură a uterului, o complicaţie rară, dar foarte periculoasă, care survine în timpul naşterii, aşa că nu şi-au asumat niciun risc şi au ales soluţia inducerii travaliului. "Doctorul ştia că va fi un proces lent şi de durată, n-au vrut să inducă agresiv travaliul. A vrut ca noi să fim în siguranţă. Nu dorea ca eu să sufăr o ruptură sau ca bebeluşul să fie stresat la naştere. A vrut să fie un proces încet", a explicat femeia.

După trei zile în spital, Angel avea o dilataţie de numai patru centimetri pe 8 martie. Echipa medicală şi-a dat seama că e insuficient pentru o naştere în siguranţă, aşa că a trecut la planul B: cezariana. "A fost foarte greu să-l scoată. Au descoperit că am multe cicatrici pe uter, că acesta era foarte subţire şi nu era deschis cum trebuie, aşa că bebe era prins înăuntru, ceva de genul ăsta", a povestit Angel.

Din fericire, operaţia a decurs bine, iar la ora 23.24, micul Sullivan şi-a făcut apariţia. A fost un moment de pomină, pentru că nimeni nu se aştepta ca el să vină pe lume altfel decât o fac nou-născuţii - plângând sau respirând cuminţi până când sunt spălaţi şi puşi în braţele mamei. Dar el era foarte relaxat şi fericit, ca şi cum ar fi spus: "În sfârşit! Am venit! Victorie!".

Angel, care este vloggeriţă şi administrează două canale de YouTube, MakingBabyTaylor şi ItsTheTaylorCrew, spune ce a simţit când şi-a văzut băieţelul zâmbind şi ridicând braţele în primele lui clipe de viaţă: "Mi s-a părut amuzant pentru că atunci când era în burta mea se mişca într-una. Îi ziceam atunci că are ditamai camera în care poate să se întindă cât vrea, numai să iasă! Şi când a ieşit, exact asta a făcut! A fost o mare uşurare. Ne făceam griji despre cum va fi... dar el era într-o formă grozavă!".

După alte câteva zile în maternitate, femeia şi-a adus în sfârşit băieţelul acasă. În ciuda travaliului lung prin care a trecut, Sullivan este fericit şi a devenit imediat atracţia principală a fratelui mai mare, Caledon (5 ani), şi a surorii sale, Kerrigan (3 ani). "E cel mai cuminte copil. Este foarte drăguţ şi foarte calm. Plânge foarte rar. Îi place să se întindă şi e foarte dulce", a povestit mama lui. "Copiii îl adoră şi vor mereu să-l ia în braţe. S-a obişnuit cu familia ca şi cum a fost mereu aici", a încheiat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod