Iubire ca-n poveşti: Primele imagini din filmul despre prinţul Harry şi Meghan Markle

Filmul despre povestea de dragoste dintre prinţul Harry şi fosta actriţă americană Meghan Markle va fi lansat pe 13 mai. Iată trailerul acestei producţii!

Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri, mai cu seamă înaintea mult aşteptatei nunţi care va avea loc în luna mai. Cei doi sunt eroii unui film romantic care va fi lansat cu puţin înainte de căsătorie.  

Producţia "Harry and Meghan: A Royal Romance", care va avea premiera pe micile ecrane cu şase zile înainte de nunta celor doi, prezintă povestea lor de dragoste, de la clipa primei întâlniri până la cererea în căsătorie, dar şi câteva momente din tinereţea lui Harry.

Postul TV american Lifetime a difuzat un trailer al acestei producţii, anunţă site-ul Elite Daily.

Rolurile principale au fost atribuite unor actori puţin cunoscuţi, Murray Fraser şi Parisa Fitz-Henley. Ei seamănă însă foarte bine cu personajele celebre pe care le interpretează. Spre deliciul publicului, filmul conţine şi o scenă în care cei doi dorm dezbrăcaţi în pat.

În film apar şi mama lui Harry, prinţesa Diana, interpretată de actriţa americană Bonnie Somerville, tatăl acestuia, prinţul moştenitor Charles, şi bunica lui, regina Elizabeth a II-a.

Strategia aleasă pentru lansarea producţiei "Harry and Meghan: A Royal Romance" seamănă cu cea folosită în cazul filmului "William and Kate", care a avut premiera pe 18 aprilie, cu doar câteva zile înainte de nunta lor, pe 29 aprilie 2011, remarcă Elite Daily.

Nunta prinţului Harry, în vârstă de 33 de ani, va fi cel mai urmărit eveniment al anului în Marea Britanie. Ceremonia de căsătorie va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, la capela Saint George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.
O recepţie va avea loc apoi la St.

George's Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, iar la eveniment vor participa mirii şi nuntaşii. Seara, prinţul Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod