Manifestul pe care Andrei Gheorghe îl lasă în urmă: „Vă blestem, conducători ai României“

Andrei Gheorghe s-a stins din viaţă luni seară, la vârsta de 56 de ani. În urma lui rămân ideile şi modul direct de a le exprima, de la care nu a abdicat niciodată.

Vestea morţii lui Andrei Gheorghe e un şoc pentru toţi cei care l-au cunoscut, pentru cei care l-au apreciat sau l-au urât. Personaj redutabil şi neînclinat în opinii şi în dezbatere, imposibil, fermecător, insuportabil, copleşitor de inteligent, sincer şi provocator, Andrei Gheorghe şi-a câştigat respectul şi oprobiul, deopotrivă, prin modul frust în care îşi exprima punctul de vedere, fără menajamente, şi şi-a asumat până în ultima zi consecinţele felului său de a fi, fără să se victimizeze.

De altfel, în ultima sa postare pe Facebook, realizatorul de radio şi televiziune anunţa că a revenit pe reţeaua de socializare după ce contul i-a fost suspendat timp de 30 de zile pentru opiniile exprimate tranşant.



În septembrie anul trecut, o postare emoţionantă a realizatorului de radio a devenit virală pe Facebook. Era strigătul de disperare al unui om care mărturisea că a obosit să facă parte din generaţia de sacrificiu, dar şi ultima sfidare pe care el le-o arunca în faţă politicienilor.

"Sînt obosit și drumul nu se mai zărește", scria el trist.



Cuvintele sale cutremurătoare care oglindeau momentul dificil în care a ajuns generaţia tinerilor de la Revoluţie reprezintă un manifest tăios la adresa clasei politice, iar mesajul lui a devenit imediat foarte popular. Aproape toţi cei care l-au citit atunci au scris că au aceeaşi percepţie şi şi-au mărturisit dezamăgirea în privinţa situaţiei politice şi sociale din România. Şi poate că cea mai bună exprimare fără cuvinte a modului în care Andrei Gheorghe îi privea pe cei care au adus România aici este asta:

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2018
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CORNEL pe 20 Mar 2018, 13:26
    Timp

    A murit la timp! In curind functiile se vor mosteni, iar privilegiiile se vor inmulti ! Mai bine le ura conducatorilor nostrii kleptomani viata lunga, in speranta ca se vor lepada de pacatul furatului, ei , copiii, sotiile, nepotii, stranepotii, bastarzii, concubinele, cainii si pisicile lor! Si popii care i-or ingropa!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod