Imagini în premieră: Ziua în care Gisele Bündchen şi Tom Brady au spus „Da“

Cele două vedete s-au căsătorit în urmă cu nouă ani. Ei le-au oferit fanilor câteva imagini nemaivăzute de la nunta lor.

Au trecut nouă ani de când s-au căsătorit şi se iubesc ca în prima zi: Gisele Bündchen şi Tom Brady formează unul dintre cele mai frumoase şi solide cupluri din showbiz-ul internaţional, iar dragostea lor răzbate din fiecare fotografie în care apar împreună. Şi ce dovadă mai bună putem avea decât să comparăm fotografiile de la nunta lor cu cele mai recente? Mai ales că Gisele şi Tom le-au împărtăşit fanilor câteva imagini superbe din cel mai frumos moment al vieţii lor.

Cei doi s-au căsătorit în biserica catolică din Santa Monica, în statul american California.

La puţin timp după a noua lor aniversare, Gisele Bündchen şi Tom Brady au postat pe conturile lor de Instagram câte o fotografie de la nunta din februarie 2009. Imaginile superbe din ziua în care ei şi-au spus "Da!" în faţa altarului au fost făcute publice pentru prima oară, relatează RedBook.

Tom a postat o fotografie în care îşi îmbrăţişează şi sărută mireasa imediat după ce aceasta i-a devenit soţie. "Live, Laugh, Love ..... and I Love You! Feliz Aniversário! Te Amo muito!!❤/Viaţă, râs, dragoste .....
şi te iubesc! Aniversare fericită! Te iubesc mult!"
, a scris acesta în engleză şi în limba ei nativă, portugheza.

Gisele a postat o imagine superbă, în care rochia sa albă cu trenă poate fi admirată în toată splendoarea, în timp ce îl sărută pe Tom după ce au devenit soţ şi soţie. "Ce călătorie aceşti 9 ani care au trecut. Îmi place să învăţ şi să cresc cu tine. Aniversare fericită, dragostea vieţii mele. Te iubesc mult! ❤", a scris vedeta într-un mesaj bilingv, în engleză şi portugheză.

La câteva luni după ce s-au căsătorit, Brady a declarat pentru numărul din noiembrie 2009 al revistei GQ că au avut mai puţin de două săptămâni la dispoziţie pentru a planifica nunta.
"Am planificat tot cam în 10 zile şi a ieşit perfect", a mărturisit el. El a dezvăluit că au mai făcut o ceremonie în Costa Rica, unde deţin o casă, unde familiile lor şi prietenii s-au bucurat de un apus superb pe plajă, la Santa Teresa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod