Frumuseţe la extrem: Aleargă dezbrăcată în ger, apoi intră în apa îngheţată

O femeie în vârstă de 32 de ani susţine că ritualul bizar pe care îl urmează o ajută să rămână tânără.
În fiecare sâmbătă dimineaţă, Inna Vladimirskaia, o ucraineancă de 32 de ani din Kiev, îşi dă hainele jos şi începe să alerge prin zăpadă. După ce se obişnuieşte cu frigul, urmează proba cea mai dură: ea intră goală într-unul dintre cele mai reci râuri din Europa, Dniepr, a cărui apă are temperatura medie de -9 grade Celsius în timpul iernii, relatează Daily Mail.

Inna urmează acest ritual de nouă ani, uneori împreună cu soţul ei, şi este convinsă că metoda ei o ajută să arate atât de bine şi să fie sănătoasă. Ea a fost surprinsă în timpul unei şedinţe de către fotograful ceh David Tensinski, care a aflat de la nişte localnici că în zonă este "o nebună care fuge şi intră despuiată în apa bocnă". Curios, Tensinski s-a interesat dacă e o legendă sau nu şi, din om în om, a dat de Inna.

"Alerg prin zăpadă în fiecare weekend şi apoi intru în apă. Scufundarea în apa rece e benefică pentru organele interne, activează circulaţia, ajutând la arderea grăsimilor şi la îmbunătăţirea tonusului muscular. Îmi regenerează şi pielea, datorită creşterii aportului de oxigen", i-a explicat ea.

"Morsele arată mai tinere decât vârsta lor reală pentru că stau mult timp în apa rece. Noi, oamenii, putem avea aceleaşi beneficii dacă am fi pregătiţi să muncim din greu pentru ele"
, este de părere Vladimirskaia. "Trebuie doar să am grijă să nu stau prea mult în apă, iar când ies afară mă şterg repede de apă şi mă duc direct în maşina încălzită", a mai spus ea.

Fotografiile lui Tensinski o prezintă pe Inna în timpul unei şedinţe extreme de "înfrumuseţare". Cine poate să o contrazică?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod