Şi pisicile fac yoga: Nimeni nu le întrece când se întind!

de Daniel Dumitrescu, 15 Martie 2018

Foarte flexibile şi mari iubitoare de relaxare, pisicile adoră să se întindă, iar elasticitatea lor le permite să stea în cele mai tari poziţii de yoga.
Nimeni nu se pricepe mai bine să se întindă decât o pisică. Cu o excepţie: o altă pisică. Simpaticele prietene ale omului folosesc stretchingul pentru a se relaxa şi pentru se destinde, dar uneori poziţiile în care ajung să stea sunt foarte amuzante, spre deliciul stăpânilor care le fotografiază. Şi uite aşa a început un nou curent foarte popular pe reţelele de socializare.

Un utilizator din Japonia al reţelei Twitter care foloseşte numele de user Mttkmsan a postat o poză cu pisica vecinilor în timp ce aceasta se întindea, relaxată.
Poza în care felina pare de două ori mai lungă a iscat alte replici, cu fotografii în care alte pisici erau surprinse în ipostaze asemănătoare, iar de aici a început o sarabandă de poze cu pisici care mai de care mai tolănită şi mai haioasă. Bored Panda a publicat o parte din ele, numitorul lor comun fiind pisicile întinzându-se în fel şi chip.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod