Cum se ascund animalele în cabinetul veterinar: „Nu vreau la doctor!“

Când simt că vor da ochii cu doctorul, animalele de companie sunt în stare să intre în pământ de frică. Prima lor reacţie, foarte amuzantă, e să se ascundă oriunde.
Dacă mai era nevoie de încă o dovadă că animalele au simţurile foarte dezvoltate şi înţeleg mai mult decât credem noi că sunt în stare, aceste imagini ne conving de ce sunt în stare. Când ajung în cabinetul veterinar, prietenii noştri necuvântători simt că urmează ceva neplăcut - fie că au mai fost acolo şi asociază locul respectiv şi mirosurile de acolo cu experienţa dureroasă pe care au trăit-o, fie al şaselea simţ le spune că vor avea de îndurat ceva neplăcut, animalele îşi dau seama că vor intra pe mâna doctorului, iar prima lor reacţie este amuzantă pentru noi, oamenii.

Câinii şi pisicile care până atunci erau prietenoşi şi adorabili bagă coada între picioare şi îşi pleoştesc urechile, se pitesc în cel mai apropiat colţ sau după mobilierul din sala de aşteptare şi cerşesc milă din fiecare privire.
Te înduioşează ca un copil, dar chiar şi aşa tot te pufneşte râsul când realizezi ce suflet inocent au: chiar dacă nu vorbesc, nu înseamnă că nu simt şi nu se exprimă. Daily Mail are cele mai bune dovezi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod