Demi Lovato, moment emoţionant: Vedeta a vorbit pe scenă despre boala ei psihică

Cântăreaţa şi-a întrerupt concertul şi a dezvăluit că au trecut 6 ani de când n-a mai băut alcool. Ea a vorbit şi despre tulburarea bipolară de care suferă.

Rareori se întâmplă ca o vedetă să-şi întrerupă concertul şi să le facă mărturisiri intime spectatorilor. Iar dacă se întâmplă, totul se rezumă la frivolităţi, lucruri mărunte şi nevinovate. Dar Demi Lovato e un caz special. Săptămâna trecută, ea a împlinit şase ani în care n-a mai băut alcool. Şase ani adunaţi, zi după zi. Şi a hotărât acolo, pe scenă, în faţa celor care o aplaudau, să le împărtăşească reuşita sa de care este foarte mândră.

"Ieri a fost o zi mare pentru mine", şi-a început Demi confesiunea emoţionantă la concertul susţinut vineri.

"În ziua asta, acum şase ani, beam vodka şi o cutie de Sprite la 9.00 dimineaţa şi săream în maşină. Şi-mi amintesc că m-am gândit: <<Asta nu mai e distracţie. Sunt la fel ca tata>>. Aşa că m-am uitat la viaţa mea şi mi-am zis că ceva trebuie să se schimbe, ceva trebuie să se schimbe. Trebuie să rămân trează. Şi aşa am făcut", a mărturisit ea.

"Am făcut schimbări în viaţă şi motivul pentru care am devenit atât de deschisă despre povestea mea este pentru că ştiu că sunt oameni aici, în seara asta, care au nevoie de ajutor şi vreau să ştie că e în regulă", a continuat cântăreaţa.

Demi Lovato a vorbit apoi despre afecţiunea psihică cu care se confruntă: "Sănătatea mentală este ceva despre care trebuie să vorbim şi trebuie să înlăturăm această stigmă.
Trebuie să ridicăm conştienţa. Trebuie să ştim că e în regulă să ai o boală mentală, e în regulă să ai o problemă de dependenţă. Sunt bipolară - ce contează! Am grijă de mine. Şi n-aş putea niciodată să vă mulţumesc cât se cuvine pentru ajutorul pe care mi l-aţi dat de-a lungul anilor şi pentru că m-aţi iertat pentru greşelile mele."


"Vă mulţumesc pentru că v-aţi implicat în a-mi salva viaţa. Vă iubesc, oameni buni!", şi-a încheiat artista mărturisirea.

Aflaţi în turneu cu Demi, DJ Khaled şi Kehlani, au rostit şi ei câteva cuvinte pe scenă, felicitând-o pentru reuşita ei.
Cântăreaţa a descris mai târziu concertul drept unul "emoţional", scrie BuzzFeed.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod