Baba Vanga a prezis acum 40 de ani că Putin va fi stăpânul lumii: „Nimeni nu poate opri Rusia“

Prezicătoarea bulgară Baba Vanga, cea care a prevestit atentatele din 11 septembrie, i-a spus în 1979 unui scriitor că Putin va domina lumea.

Nicio surpriză: Vladimir Putin a obţinut duminică al patrulea mandat de preşedinte al Rusiei. Dar cineva a ştiut încă de acum 40 de ani că Putin va ajunge la putere şi îi va reda Rusiei statutul de putere mondială: celebra clarvăzătoare bulgară Baba Vanga, supranumită "Nostradamus din Balcani", care a murit în 1996, la 85 de ani.

În '79, prezicătoarea oarbă i-a spus scriitorului Valentin Sidorov că Rusia va conduce lumea după ce Europa va deveni un "tărâm al gunoaielor".

"Toţi se vor topi precum gheaţa, doar gloria lui Vladimir şi gloria Rusiei vor rămâne neatinse", i-a zis ea lui Sidorov, relatează Birmingham Mail. "Nimeni nu va putea opri Rusia. Totul va fi dat la o parte din calea ei şi aşa va rămâne, iar el va deveni stăpânul lumii", a mai spus Baba Vanga.

Putin, care a devenit preşedintele Rusiei acum 18 ani, va rămâne încă şase ani la putere după ce a câştigat duminică alegerile prezidenţiale, fiind reales cu 76,67% din voturile exprimate, potrivit rezultatelor după numărarea a 99% din voturi.
El a obţinut un scor cu 13 puncte mai mare faţă de cel cu care a fost ales în 2012 (63,6%).
Putin, care a fost preşedinte din 1999 în 2008 şi din 2012 până în prezent, iar premier din 2008 în 2012, va rămâne, aşadar, la Kremlin până în 2024.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod