Baba Vanga a prezis acum 40 de ani că Putin va fi stăpânul lumii: „Nimeni nu poate opri Rusia“

Prezicătoarea bulgară a prevestit încă din 1979 că Putin va domina lumea


Baba Vanga, al cărei nume real a fost Vanghelia Pandeva Dimitrova, a trăit în satul bulgar Strumica şi şi-a pierdut vederea în mod misterios, în timpul unei furtuni, când avea 12 ani. Familia ei a găsit-o aproape moartă, cu ochii închişi, lipiţi, şi acoperiţi cu murdărie. Ea a pretins mai târziu că a avut o viziune şi a primit puterea de a prezice viitorul.

Se spune despre ea că a prezis dezastrul de la Cernobîl, căderea URSS, moartea Prinţesei Diana, atentatele din 11 septembrie şi Brexit.

Baba Vanga a mai spus că Europa, aşa cum o ştim, va înceta să existe de la sfârşitul lui 2016, iar continentul va deveni "un tărâm plin de gunoaie, aproape pustiit".

Profeţiile ei au o rată de succes de 85% şi chiar dacă nu s-au dovedit întotdeauna exacte, cert e că la 23 iunie 2016 majoritatea britanicilor s-a pronunţat prin vot pentru părăsirea Uniunii Europene.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod