Vedetă şi mamă devotată: Cum are grijă Madonna de viitorul copiilor ei

Cântăreaţa în vârstă de 58 de ani se implică serios în creşterea celor şase copii şi face tot posibilul pentru ca aceştia să-i calce pe urme.

Mamă a şase copii, Madonna nu-şi abandonează rolul de a-i educa şi de a avea grijă de viitorul ei, în ciuda programului foarte încărcat şi a posibilităţilor financiare nelimitate care i-ar permite să n-aibă griji în această privinţă. Dimpotrivă, vedeta este foarte atentă la evoluţia acestora şi îşi doreşte ca ei să-şi dezvolte aptitudinile, să fie în stare să se descurce pe propriile picioare şi să-şi găsească drumul în viaţă.

Potrivit tabloidului The Sun, cântăreaţa speră că fiica ei, Lourdes Leon (21 de ani), Rocco Ritchie (17 ani), David Banda şi Mercy James's (12 ani), vor găsi drumul spre succes în ceea ce le place să facă.

Madonna s-a mutat vara trecută la Lisabona pentru ca David Banda să se antreneze la academia de juniori a clubului de fotbal Benfica şi să aibă mai multe şanse în cariera de fotbalist.

Totodată, Madonna o susţine pe Lourdes care se pregăteşte pentru a deveni dansatoare profesionistă, susţine o sursă din anturajul vedetei. "Ea se va concentra pe dans mai mult când va termina cursul de musical de la universitatea din America", a spus sursa citată.

La rândul lui, Rocco, fiul regizorului englez Guy Ritchie, are talent la pictură şi visează să-şi expună lucrările într-o expoziţie.
"Madonna a luat deja legătura cu toate contactele ei din Londra în domeniul artei", a spus persoana respectivă.

Se pare că fiul adoptat al vedetei, Mercy, este singurul care are talent muzical. Sursa citată spune că idolul băiatului născut în Malawi este Kanye West şi deja scrie versuri şi cântă pe melodiile lui. Deocamdată nu se ştie ce talent au Esther şi Stella, întrucât ele sunt încă mici, având doar cinci ani.

Orice ar alege fiecare dintre cei şase copii, Madonna îi susţine şi este pregătită să le deschisă calea pentru ca ei să se bucure de succes.
Singura condiţie este ca ei să demonstreze că au un talent şi îşi doresc mult să-l urmeze. Ea rămâne alături de copiii ei, chiar dacă are un program dens.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod