Jennifer Garner a câștigat Oscarul pentru „cele mai tonifiate brațe“. Care e secretul ei?

La decernarea premiilor Oscar, Jennifer Garner a purtat o rochie albastră Versace care a atras toate privirile. Vedeta a fost admirată pentru silueta perfectă și brațele sale tonifiate. Care este secretul ei?
Fosta soție a lui Ben Affleck a făcut senzație la premiile Oscar de anul acesta. La aproape 46 de ani, Jennifer Garner a fost admirată pentru silueta impecabilă și brațele perfect tonifiate. Rochia albastră cu trenă semnată Atelier Versace i-a venit perfect și a stârnit admirația multor bărbați și femei. 

Cum reușește ea să se mențină tonifiată în timp ce are 3 copii de crescut și este divorțată din 2015 de Ben Affleck? Sportul este pasiunea ei ascunsă și îi place să fie activă.
Actrița practică o combinație între dans, cardio și antrenament cu greutăți pentru a se menține puternică și plină de energie. Și acest lucru o face foarte fericită! ”Dacă găsești un antrenament care simți că ți se potrivește perfect, nu ezita și include-l în rutina ta zilnică!!”, scrie ea pe pagina sa de Instagram.

Pe lângă antrenamentele efectuate cu regularitate, Jennifer Garner are foarte mare grijă la ceea ce mănâncă și este adepta unei alimentații sănătoase. 

De exemplu, într-o postare pe contul său de Instagram, vedeta le arată fanilor săi cum își prepară un smoothie: 2 măsuri de pulbere de colagen cu aromă de ciocolată, 1 lingură cu semințe de in măcinate, 1 lingură cu semințe de chia, 1 lingură cu unt de migdale, o cană cu lapte de migdale, un pumn de frunze de spanac, câteva cuburi de gheață și un pumn de afine congelate sau proaspete. 

Vedeta are și o grădină pe care o îngrijește și preferă să consume alimente cât mai naturale, din surse cunoscute pentru a avea grijă de sanătatea ei și a familiei. 
19 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod