Cum să porți blugii cu tricou ca să ai un look diferit de fiecare dată? 20 de outfituri stylish

Cine spune că blugii cu tricou pot să se transforme într-o ținută plictisitoare, înseamnă că nu știe cât de multe combinații se pot face. Descoperă cum să porți blugii cu tricou ca să ai un look diferit de fiecare dată!
O pereche de blugi în trend asociați cu un tricou alb și o geacă din piele, iată o combinație pe care cu siguranță ai purtat-o până acum. Însă, dacă te-ai împotmolit și ți se pare că faci mereu aceleași combinații, atunci descoperă câteva trucuri ca să porți blugii cu tricou ca să ai un look diferit de fiecare dată!

Blugii purtați cu tricou nu trebuie să se transforme într-o ținută plictisitoare. Ca să obții un look diferit de fiecare dată, trebuie doar să schimbi gecile, să adaugi un print interesate, un blazer lung în tendințe, să schimbi încălțămintea astfel încât să obții stiluri diferite și să adaugi o geantă sau alt accesoriu statement.
Astfel, blugii cu tricou nu devin niciodată plictisitori și vei constata că de fiecare dată ai un outfit cool și stylish fără mari bătăi de cap. 
 
Pantofii loafer, botinele cu toc subțire, sneackerșii, bocancii, balerinii trendy și pantofii cu toc sunt câteva dintre cele mai bune opțiuni ca să transformi total un look. Atunci când sunt combinați cu un sacou oversize în tendințe, un palton animal print sau simplu, precum și cu un cardigan supradimensionat gros pot să dea un aer diferit ținutelor tale. 

Descoperă câteva dintre combinațiile pe care le poți face ca să ai un look diferit de fiecare dată când porți blugi cu tricou.
Inspiră-te din aceste fotografii și adaugă elementele care se integrează perfect în garderoba ta. Nu trebuie să cumperi orice îți sare în ochi, ci să alegi 2-3 piese care fac furori într-un anumit sezon și care vor revigora ținutele tale. 

În galeria de mai sus găsești sugestiile din care te poți inspira pentru a crea outfituri diferite și stylish de fiecare dată! În acest fel nu te vei plictisi niciodată să porți blugi cu tricou, deoarece te vei simți perfect în ținutele diferite pe care le obții cu foarte puțin efort. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod