Cum să ai un look minimalist și sofisticat? 20 de outfituri inspirate de Victoria Beckham

Combinațiile perfecte pe care le face Victoria Beckham au transformat-o într-un etalon în lumea modei. Inspiră-te din ținutele ei ca să ai un look minimalist și sofisticat.
Combinaţiile simple, dar de efect sunt cele care te vor ajuta să obţii un look clasic, minimalist, dar în acelaşi timp sofisticat şi în trend.  

Piesele vestimentare simple combinate corect pot să confere un look impecabil. Dacă adori stilul minimalist care mizează pe culorile primare, fără un exces de accesorii atunci te vei regăsi imediat în aceste ţinute recomandate.

Stilul minimalist se centrează pe forme simple, culori monocrome, iar accesorizearea rămâne una foarte simplă, fără să iasă în evidenţă.
Prin asocierea unor piese care se potrivesc perfect poţi să obţii o ţinută în aparenţă simplă, dar va avea un mare impact.

Cele mai bune combinații ca să obții un look minimalist și sofisticat le poți face dacă analizezi puțin ținutele purtate de Victoria Beckham. Iată câteva dintre outfit-urile vedetei pe care oricine este pasionat de modă le poate aborda!

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod