Cum să porți fusta plisată în această primăvară

Fusta plisată este una dintre cele mai feminine piese vestimentare, fiind perfectă pentru ținutele elegante sau casual de primăvară. Află cum să o porți în acest sezon
Nu doar că este foarte feminină și romantică, dar fusta plisată este și deosebit de versatilă. O poți include într-o gamă foarte largă de ținute, de la cele elegante pentru evenimente speciale, până la ținutele pentru birou sau ținutele casual, de zi. Iată câteva stiluri pe care să încerci primăvara aceasta:

Fustă plisată și pantofi nude cu toc

O metodă excelentă de a obține un look rafinat de zi este asocierea unei fuste plisate midi cu o pereche de pantofi nude. Indiferent de culoarea fustei, pantofii nude cu toc înalt îți vor alungi vizual picioarele pentru că reușesc să creeze o continuitate de culoare.
Fusta midi plisată este ideal pentru un astfel de look. 

Fustă plisată și pantofi sport

Fusta cu pliseuri se potrivește la fel de bine și cu o pereche de pantofi sport. Contrastul de stiluri dintre fusta plisată ce inspiră feminitate și pantofii sport te va ajuta să obții un look modern și interesant. Poți asocia cu un top simplu precum un tricou, iar în zilele friguroase poți purta această combinație cu un pulover supradimensionat.

Fustă plisată în nuanțe metalice

Materialele textile în nuanțe metalice arată excelent sub forma fustelor plisate. Cutele bine definite creează jocuri de lumini, ceea ce oferă o fluiditate deosebită fustei la fiecare pas.
Optează pentru nuanțe precum auriu, argintiu, cupru, dar și tonuri metalizate de roz, mov, albastru sau verde. Fusta plisată în nuanțe metalice poate fi inclusă atât în cadrul ținutelor casual de zi, cât și al celor elegante, de seară.

Pulover supradimensionat și fustă plisată

Nu este obligatoriu ca o fustă plisată să fie asociată cu un top feminin și delicat. Această piesă vestimentară arată perfect și în asociere cu un pulover gros, tricotat masiv. Este un look potrivit pentru zilele răcoroase de primăvară, în care vrei să arăți impecabil, dar fără să renunți la comfort.

Cămașă office și fustă plisată

O metodă de a include fusta plisată în ținutele pentru birou este asocierea cu o cămașă office. Optează pentru o cămașă de un alb imaculat, care va contrasta cu look-ul romantic al fustei plisate. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod