Gusturile chiar se discută: Acestea sunt cele mai urâte case din lume - FOTO

Prostul gust nu are graniţe: un cont de Instagram prezintă imagini cu cele mai urâte case din lume. Pregăteşte-te pentru cele mai odioase kitsch-uri!
De obicei, Instagram este o sursă de inspiraţie în materie de design, cu o mulţime de interioare superbe şi case de vis. Dar de data asta, fanaticii design-ului interior au decis să arate şi "partea întunecată" a pasiunii lor, prezentând o serie de alegeri greşite, chiar odioase, într-o serie de imagini postate pe contul Please Hate These Things.

Aici găsiţi tot ce e mai greşit şi mai oribil în design-ul interior, practic sunt cele mai urâte case, iar asta nu are nimic de-a face cu sărăcia, dimpotrivă, ci cu lipsa crasă de bun gust şi de simţ estetic. De la o bucătărie cu mobilierul complet tapisat cu piele la un şemineu înfiorător, aceste interioare oribile arată la ce pot duce banii când sunt cheltuiţi prosteşte.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod