Prima starletă din istorie în toată splendoarea ei: 31 de imagini nemaivăzute cu Marilyn Monroe

Înainte de Brigitte Bardot şi Madonna, cea mai controversată şi mai adorată femeie frumoasă a fost fascinanta Marilyn. O colecţie de imagini inedite ne-o arată aşa cum era la 20 de ani.
Istoria artelor şi a divertismentului ne-a oferit o sumedenie de modele ale frumuseţii şi eleganţei feminine. Clasa pe care o avea Audrey Hepburn n-o mai poate repeta nimeni, la fel cum frumuseţea ameţitoare a irezistibilei Brigitte Bardot sau spiritul provocator al Madonnei rămân inegalabile. Dar înainte de toate a fost ea, Marilyn Monroe, cu acel amestec fatal de frumuseţe, de frivolitate şi "vino-ncoa'", o combinaţie irezistibilă care i-a asigurat celebritatea şi a transformat-o într-o legendă.

Marilyn Monroe este una dintre cele mai cunoscute figuri din toate timpurile, iar numele ei este sinonim cu atracţia feminină.
Chiar şi acum, la atâtea decenii de la moartea sa, survenită în 1962, starleta are o mulţime de fani, iar informaţiile despre ea şi fotografiile sale stârnesc un interes imens.

Astăzi avem ocazia să o revedem în câteva imagini noi. O colecţie de fotografiii rare, nemaivăzute până acum, va fi scoasă la vânzare de casa de licitaţii Heritage Auctions. Cele mai multe au fost făcute când Marilyn avea 21-22 de ani şi se bucura de viaţă înainte de a deveni vedetă. Seria include şi câteva poze cu autograful ei, semnate după ce a ajuns celebră.

"E uimitor, la aproape 56 de ani de la moartea ei, încă este la fel de populară ca atunci când trăia, sunt unul dintre milioanele de oameni care încă o iubesc"
, a mărturisit Margaret Barrett, directoarea Entertainment Memorabilia, citată de Bored Panda.

Cele 31 de imagini cu Marilyn Monroe pot fi admirate acum, înainte de a intra în portofoliile private ale unor colecţionari pasionaţi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod