Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere: Ce mănâncă vedeta?

Actriţa în vârstă de 45 de ani a dezvăluit că nu recurge la detoxifiere pentru că are o alimentaţie sănătoasă. Ea a dezvăluit ce mănâncă de obicei.

Obsesia sa pentru un stil de viaţă sănătos, pe care l-a impus şi copiilor ei, este binecunoscută. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow nu recurge la cure de detoxifiere pentru că pur şi simplu nu simte nevoia.

Autoare a mai multor cărţi de gătit, actriţa a mărturisit într-un episod din podcastul "The Goop", difuzat joi, că ea nu face niciodată detoxifiere fiindcă mănâncă numai produse de calitate, proaspete, şi nu se abate de la rutina ei alimentară.

Gwyneth a dezvăluit că îşi începe ziua cu un smoothie.

Pe site-ul ei de lifestyle, Goop, ea a prezentat reţeta sa favorită - ulei de cocos, lapte de migdale, pudră de ciuperci şi vanilie şi pudră de limonadă Moon Juice.

Vedeta a mai spus că de obicei consumă legume care conţin proteine necesare pentru o masă bună. Ea experimentează şi meniuri vegane, cum ar fi salata caesar.
La cină, Gwyneth mănâncă orice, atât timp cât nu este hrană procesată sau ceva care conţine fructoză ori zahăr, scrie ziarul britanic Daily Mail. De obicei, cina include puţină carne de pui în combinaţie cu legume sau o salată.

Actriţa a mai spus că poate să încerce o cură de detoxifiere doar dacă vrea să testeze ceva pentru site-ul ei.

Gwyneth Paltrow a lansat seria de interviuri la începutul lunii martie, primul ei invitat fiind celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.
Cele două au făcut şi o poză împreună pe care actriţa a postat-o pe Instagram.

Câştigătoarea premiului Oscar este autoarea mai multor cărţi de gătit. Ea a declarat pentru Vanity Fair că încearcă să mănânce sănătos după ce şi-a pierdut tatăl, Bruce Paltrow, răpus la 58 de ani de un cancer oral. Asta nu înseamnă că nu mai încalcă, din când în când, regulile pe care şi le-a fixat, cedând ispitei cartofilor prăjiţi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod