Graba strică geanta: Meghan Markle, o nouă apariţie superbă. Dar a uitat ceva!

Soţia Prinţului Harry a avut o ţinută aproape perfectă în timpul unei vizite în Irlanda. Ea a uitat, însă, să scoată ambalajul de plastic de pe geanta nouă pe care a folosit-o.

Ducesa de Sussex a impresionat de la primii paşi pe care i-a făcut în Irlanda, în timpul unei vizite de două zile la Dublin, împreună cu Prinţul Harry. Dar ochii vigilenţi ai admiratorilor au observat un mic detaliu de care ea a uitat.

Meghan Markle a ales pentru momentul sosirii pe aeroport o rochie verde închis Givenchy care evocă culoarea tradiţională a Irlandei şi a purtat o geantă Strathberry din piele, în valoare de aproximativ 500 de euro, asortată cu pantofii bej închis.

Ea a uitat însă să scoată protecţiile din plastic de pe picioruşele din metal plasate pe fundul genţii.

Potrivit Daily Mail, Meghan deţine cel puţin două variante de culoare ale acestei genţi de lux creată de compania scoţiană şi probabil a fost atât de grăbită, având un program foarte concentrat de evenimente, încât a uitat să verifice cu atenţie dacă totul este în ordine. Ea a purtat geanta în versiunea grena într-o vizită la Edinburgh şi mai are o versiune în trei culori grena, bleumarin şi vanilla, notează cotidianul britanic.

După ce a aterizat în capitala Irlandei, Meghan s-a schimbat într-o rochie neagră midi Dior pentru a participa la o slujbă de pomenire a eroilor aviatori.
Apoi ea a vizitat cea mai mare organizaţie de sport din Irlanda, Gaelic Athletic Association, unde a purtat un costum negru cu sacou şi pantaloni lungi.

Ţinutele fostei actriţe americane sunt urmărite cu mare interes de presa insulară şi de public, în special în această "perioadă de adaptare" a sa la rigorile casei regale a Marii Britanii. Mai multe apariţii în care Meghan Markle a încălcat eticheta regală au fost semnalate pe reţelele de socializare şi în presă, dar experţii în eticheta regală au precizat că acestea nu au fost situaţii "grave", iar ducesa are încă scuza că încă se familiarizează cu regulile statului său.

12 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod