4 zodii de femei care se lasă cu greu cucerite

Uneori, trebuie să depui mari eforturi şi să te înarmezi cu multă răbdare ca să cucereşti persoana pe care o placi.
Dragostea este complicată, dar uneori drumul spre ea poate fi destul de distractiv dacă ştii cum să acţionezi. În timp ce unele fete răspund imediat avansurilor sau flirturilor, altele preferă să facă un pas înapoi şi să te lase să lupţi pentru a le capta interesul şi să le câştigi afecţiunea.

E posibil să gândeşti că totul ar trebui să fie mult mai simplu şi că toţi oamenii ar trebui să îşi recunoască sentimentele. Ei bine, e posibil să nu fie cazul ca persoana respectivă să nu vrea să spună ce simte, ci pur şi simplu nu îţi va oferi imediat acele informaţii. Fii răbdător şi jucaţi-vă împreună!

E plăcut pentru o fată să fie invitată la teatru sau să te întâlnească "din întâmplare" în locurile pe care le frecventează, puţină urmărire nu strică! Dacă te vede că insişti, înseamnă că eşti interesat, dar vrea să vadă până unde poţi ajunge ca să îi câştigi inima. Dacă renunţi uşor, jocul se termină. Ea va vrea să pară neinteresată de tine, chiar dacă simte contrariul.

Deci, trebuie să fii dispus să faci ceva care să o impresioneze cu adevărat sau îţi poţi lua adio de la ea.
Nu îţi face griji, cu răbdare, gesturi romantice şi flirt poţi obţine ceea ce îţi doreşti şi îşi doreşte şi ea, până la urmă. Nu te reţine de la gestul învechite pe care taţii noştri le făceau atunci când erau tineri, ele încă prind la genul acesta de tipe! Şi în plus de asta, nu îţi convine mai mult să îi oferi flori decât să trebuiască să îi cumperi o bijuterie scumpă pentru a ajunge la inima ei?

Află zodiile care se lasă cu greu cucerite:

Gemeni


Gemenii sunt curioşi şi lipsiţi de griji, dar sunt, de asemenea, foarte inteligenţi şi anxioşi uneori. Au o dublă personalitate care te ţine la degetele de la picioare, dar asta e distracţia până la urmă. Nativa din această zodie nu este una care să se implice imediat într-o relaţie, ci va vrea să lupţi pentru iubirea ei. Dar nu lăsa asta să te sperie! Ea poate fi spontană şi excentrică, dar îi este frică să lase pe cineva să intre în viaţa ei. Nu renunţa, pentru că ce te aşteaptă după această perioadă de flirt şi jocuri confuze este cea mai puternică iubire pe care o vei experimenta vreodată.
Nativa din Gemeni este pasională şi caută un bărbat cu aceeaşi sete de viaşă ca şi ea, chiar dacă asta înseamnă să îi dai târcoale o vreme.

Balanţă


Unei Balanţe nu îi place să fie singură. Prioritatea ei în viaţă este de a căuta pe cineva compatibil cu ea, pentru că nu îşi doreşte nimic mai mult decât echilibru şi o relaţie paşnică. Dar va dura ceva timp până ca ea să îşi dea seama ce presupune acel echilibru şi cine ar trebui să fie acea persoană, pentru că ea este o persoană foarte indecisă. Deci, dacă ai de-a face cu o nativă din Balanţă, şansele ca ea să te ţină în aşteptare sunt destul de mari. Acest lucru nu înseamnă că nu vrea o relaţie cu tine. E foarte deidicată şi iubitoare, deci este foarte important pentru ea să găsească pe cineva care o tratează în acelaşi mod. S-ar putea să te lase să o vânezi o vreme, timp în care te testează. Ea e o regină şi ştie acest lucru. Balanţa vrea să se asigure că o vei pune pe primul loc în relaţie şi că o vei trata aşa cum merită.
Este genul de persoană care îţi poate răspunde imediat la mesaj, dar în următoarele zile să te ignore complet. Schimbările de dispoziţie şi imprevizibilitatea sa fac parte din întreaga acţiune, deoarece îi place jocul complex.

Scorpion


Nativa din zodia Scorpion este extrem de încăpăţânată. Îi place foarte mult să aibă dreptate şi să iasă totul ca ea, aşa că dacă se prinde că cineva o place, atunci va începe să fugă, savurând fiecare moment din urmărire. Nu îi plac bărbaţii pasivi. Cu alte cuvinte, vrea ca un timp să facă orice pentru a o câştiga. Ea este cunoscută pentru latura ei nebunească, dar poate fi şi rece şi calmă atunci când vrea să facă un tip să o dorească. Ştie ce vrea şi ştie cum să obţină asta. Te va atrage cu misterul ei şi te va ţine în suspant, făcându-te să te întorci mereu şi mereu după ea.

Capricorn


Nativa din Capricorn ţine foarte mult la independenţa ei. A trecut prin multe şi nu a uitat niciun moment din experienţele ei, aşa că nu este interesată să se implice într-o relaţie cu un bărbat care nu merită timpul ei.
Stă foarte bine la capitolul auto-control, astfel încât ea ştie cum să îţi ţină emoţiile cât mai bine ascunse atunci când cineva nou apare în peisaj. Se lasă foarte greu cucerite din cauza zidurile pe care şi le-a construit în jurul ei. Este nevoie de timp pentru a ajunge la inima ei, dar odată ce baierele sunt rupte, ea îţi va fi fidelă până la final. Ea nu lasă oamenii să se apropie de ea prea repede, astfel că cel mai natural răspuns la interesul cuiva este să acţioneze dezamăgitor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod