Scuza care îţi distruge viaţa fără să îţi dai seama, în funcţie de zodie

Uneori, cu toţii inventăm scuze atunci când nu ne simţim pregătiţi să facem ceva. Din păcate, în unele cazuri aceste scuze ne pot ruina viaţa! 

De câte ori nu ai lăsat lucrurile pe mâine şi nu le-ai mai făcut niciodată? De câte ori nu a trecut dragostea pe lângă tine pentru că nu ai avut curajul de a spune pe cine placi? Viaţa nu e despre regrete, este despre ceea ce faci şi simţi acum!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu am timp!

Dacă este ceva important pentru tine, atunci ar trebui să îţi faci timp pentru acel lucru. S-ar putea să ai mult de muncă, dar îţi poţi rearanja programul astfel încât să ai timp pentru prietenii tăi, pentru relaţie sau chiar pentru o vacanţă rapidă. Nu strică niciodată să îţi prioritizezi lucrurile cu adevărat importante pentru tine şi importante în viaţă, în fond.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu este momentul!

Nu poţi să aştepţi momentul perfect, pentru că vei fi într-o continuă aşteptare toată viaţa. Dacă vrei să întrebi ceva pe cineva, să te desparţi de cineva sau să ceri o mărire de salariu, atunci fă-o azi! Nu ai nevoie să aştepţi, este, pur şi simplu, o irosire de timp şi o sursă de stres.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sunt prea obosită!

Nu mai sări peste antrenamente, nu mai anula planurile cu prietenii, nu mai sta acasă atunci când ai putea să ieşi în oras trăindu-ţi viaţa! Poţi să te odihneşti cât vrei apoi, dar este important să te bucuri de lucruri la timp şi, mai ales, atunci când ţi se oferă ocazia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se va schimba el!

Dacă eşti tratată urât, pleacă! Partenerul tău nu se va schimba în versiunea pe care ţi-ai dorit-o şi imaginat-o mereu, mai ales peste noapte. El nu va ajunge niciodată la standardele tale şi trebuie să accepţi acest lucru indiferent cât de greu ţi-ar fi la început. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vreau!

Cu toţii trebuie să facem uneori lucruri pe care nu ni le dorim. Viaţa nu e întotdeauna uşoară şi nu e mereu corect şi nici distractiv. Din păcate, trebuie să ieşi din zona ta de confort din când în când pentru a-ţi demonstra ţie şi altora că eşti o persoană capabilă care cere mai mult de la ea. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E prea riscant!

Dacă recompensa merită riscul, atunci ar trebui să ţi-l asumi. Nu poţi să te păstrezi mereu în siguranţă şi nu poţi rămâne blocată în loc atunci când ar trebui să avansezi puţin câte puţin în fiecare zi. Chiar dacă faci paşi mici la început, este un start bun.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Mi-e frică!

Nu eşti singura persoană care devine agitată atunci când vine vorba de evenimentele majore sau chiar mici din viaţa ta. Toată lumea se teme de ceva, dar numai cei viteji înving acele temeri. Este important să îţi asumi riscuri, altfel nu vei avea cum să devii o persoană mai bună. 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viaţa mea e OK!

Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, mediu sau cu OK. Ar trebui să te străduieşti pentru excelent, pentru fericire, pentru satisfacţia supremă. Nu spune nimeni că trebuiesă fii într-o permanentă luptă, pauzele sunt indicate, însă atunci când vezi că ai potenţial, sfatul astrelor este să nu îl iroseşti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este prea dificil!

Nimic din ce merită nu e uşor de obţinut. Trebuie să te lupţi pentru a ajunge la destinaţia ta, indiferent de piedicile şi obstacolele pe care le întâlneşti în drum.Trebuie să pui totul la bătaie, altfel nu vei primi nimic.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu sunt destul de bună!

Opreşte-te din a-ţi sabota calea spre succes. Trimite-ţi CV-ul respectiv, participă la acel concurs, aplică pentru job-ul visurilor tale sau dă-i mesaj tipului pe care îl placi, nu te mai reţine! Nu ai ce pierde, iar încercările sunt foarte importante pentru evoluţia unui om.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu voi reuşi niciodată!

Nu te subestima, nu te gândi la scenariul cel mai prost, nu crede că vei eşua înainte de a încerca. Oferă-ţi o şansă corectă de luptă. Ia dacă dai greş, nu te lăsa întoarsă din drum, din propriile greşeli se învaţă cel mai bine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Voi începe de mâine!

Nu poţi aştepta la nesfârşit, nu poţi continua să laşi mereu lucrurile pe ziua de mâine când le poţi face astăzi. Fii productivă şi decide că astăzi este ziua în care vei începe să trăieşti viaţa pe care ţi-ai dorit-o întotdeauna. Dacă îţi fac o obişnuinţă de a amâna lucrurile, atunci nu vei atinge fericirea. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod