Graba strică geanta: Meghan Markle, o nouă apariţie superbă. Dar a uitat ceva!

Geanta cu care Meghan a sosit în Irlanda avea încă protecţiile din plastic pe picioruşele din metal


La începutul lunii iunie, la prima apariţie publică ca ducesă, Meghan a urcat prima în maşină, înaintea Reginei Elisabeta, gest considerat o abatere gravă a protocolului. Din imaginile video rezultă însă că ea a intenţionat să o lase pe Regină să urce prima, ştiind că aceasta preferă să stea în spatele şoferului, dar Elisabeta a întrebat-o cum doreşte să stea înăuntru.

O altă greşeală a ducesei a fost că din neatenţie s-a întors cu spatele spre Regină în timpul unei vizite.

Deşi regulile nu prevăd un cod clar de comportament când întâlneşti Regina, un asemenea gest este considerat nerespectuos.

Tot în iunie, Ducesa de Sussex Meghan Markle a participat la o recepție găzduită de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham. Ea a luat loc alături de Prinţul Harry, stând picior peste picior, o postură care încalcă regulile casei regale și care este considerată o lipsă de respect la adresa suveranei. Potrivit Daily Mail, Meghan ar fi trebuit să adopte "înclinaţia Ducesei", celebra poziţie folosită de Kate Middleton, care îşi ţine picioarele unul lângă altul, înclinate într-un unghi care asigură o postură comodă.

Meghan a atras atenţia criticilor şi atunci când nu şi-a pus insigna imprimată cu tilul ei oficial, HRH The Duchess of Sussex, preferând să o ţină în mână, laolaltă cu poşeta clutch Givenchy.

Dar istoricul casei regale Marlene Koenig a declarat pentru Harper's Bazaar că insigna cu numele şi statutul nu au nimic de-a face cu protocolul, explicând că Meghan a evitat să-şi înţepe rochia Givenchy.

O altă abatere a soţiei Prinţului Harry a fost purtarea unei rochii care îi lăsa un umăr la vedere. Potrivit The Sun, tradiţia regală impune de obicei ca femeile din familia regală să nu poarte umerii goi sau ţinute care lasă la vedere o mare parte din corp.



Foto: Hepta, Daily Mail

12 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod