Cumpăna vieții lui John Travolta: Scientologii l-au ajutat să se împace cu moartea fiului său

John Travolta a suferit enorm după moartea fiului său, Jett. Câteva luni mai târziu, soția starului rămânea din nou însărcinată și avea să aducă pe lume încă un băiat, Benjamin


Biserica scientologică consideră că bolile mintale nu există şi a încercat de mai multe ori discreditarea psihiatriei şi a terapiilor medicamentoase. Bazându-se pe teoriile enunţate de fondatorul ei, L. Ron Hubbard, cultul scientologic consideră maladiile mintale o problemă psihosomatică şi susţine că ele pot fi vindecate pe cale spirituală.

Cultul scientologic, privit ca o sectă în multe ţări europene, a fost fondat în Statele Unite, în 1954, de scriitorul de literatură SF Lafayette Ron Hubbard (1911 - 1986), care a pretins că oamenii poartă în ei urme ale unei vechi civilizaţii extraterestre.

Cultul are statut de întreprindere comercială şi milioane de adepţi pe care preferă să-i recruteze din cercurile sociale influente. Adepţii acestei religii, printre care se numără și alte nume cunoscute de la Hollywood, cel mai important fiind Tom Cruise, trebuie să doneze sume mari de bani pentru a urma cursurile scientologice.

După episodul traumatizant al pierderii copilului, Travolta povestește că el și soția sa, Kelly Preston, au pus mereu familia pe primul plan. "Copiii noștri ne mențin pofta de viață.
Viitorul lor este foarte important pentru noi"
, a spus el.

Kelly şi John Travolta s-au cunoscut 1987, în timp ce filmau pentru "The Experts", notează Daily Mail. Atunci când s-a îndrăgostit de viitorul soţ, ea era căsătorită cu Kevin Gage. Kelly şi Kevin au divorţat la scurt timp, în 1987, după un mariaj de doi ani, iar în 1991 actriţa s-a căsătorit cu Travolta.

Kelly și John au o fiică, Ella, în vârstă de 18 ani, și un fiu, Benjamin, în vârstă de opt ani. Ella a început deja o carieră în actorie și a filmat recent pentru thrillerul "The Poison Rose", alături de Brendan Fraser, Morgan Freeman și tatăl ei, iar Benjamin este și el atras de lumea filmului, notează Daily Mail.

În vârstă de 64 de ani, actorul, dansatorul şi cântăreţul John Travolta, cunoscut pentru rolurile sale din "Febra de sâmbătă seara" şi "Pulp Fiction", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, a câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din filmul "Un mafiot la Hollywood".
Starul a fost, însă, nominalizat recent la premiul Zmeura de Aur pentru rolul principal din filmul "Gotti", un răsunător eşec de casă.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod