Cum s-a lăsat Charlize Theron de droguri: „Îmi plăcea mai mult marijuana decât alcoolul“

Charlize Theron a renunţat la obiceiurile nesănătoase, cu excepţia fumatului


Anul trecut, actriţa sud-africană a spus într-un interviu publicat de revista Variety că a suferit o depresie severă după ce s-a îngrăşat pentru rolul din filmul "Tully". În 2002, când a filmat pentru "Monster", Charlize era cu 15 ani mai tânără, aşa că să ia în greutate şi apoi să slăbească nu a fost un efort colosal pentru organismul ei. Acum, însă, la 41 de ani, această fluctuaţie de greutate a zdruncinat-o mental şi a resimţit "brutal în toate sensurile" modificările de greutate, a dezvăluit ea.

Charlize s-a îngrăşat pentru a interpreta rolul unei mame cu trei copii în filmul regizat de Jason Reitman.

Vedeta a spus că după ce a jucat în "Atomic Blonde" şi-a dorit un film mic, cu un rol în care "să se piardă pe sine". A vorbit cu Reitman şi au stabilit să se transpună total în acest rol, asta însemnând să se îngraşe. A acceptat, dar a fost foarte greu. "De data asta s-a resimţit în sănătatea mea. Zahărul m-a băgat în depresie. Am fost bolnavă. Nu reuşeam să mai slăbesc. L-am sunat pe medicul meu şi i-am zis: <<Cred că mor>>. Iar el mi-a spus că am 41 de ani şi să mă liniştesc", a mărturisit Charlize.

După relaţia cu Sean Penn, Charlize Theron a fost fotografiată în compania lui Gabriel Aubry (40 de ani), fostul logodnic al actriţei Halle Berry.

Potrivit publicaţiei OK! magazine, relaţia lor a început după ce s-au văzut la şcoala din Los Angeles unde învaţă copiii lor, iar cei doi au fost fotografiaţi în Santa Monica.
Aubry are o fiică, Nahla, în vârstă de nouă ani, din relaţia cu Halle Berry, iar băieţelul cel mare al lui Theron, Jackson, în vârstă de şase ani, învaţă la aceeaşi şcoală.

Charlize a avut mai multe relaţii, cu rockerul Stephan Jenkins, apoi cu actorul Stuart Townsend şi cu Sean Penn din 2014 până în 2015.
Gabriel s-a despărţit în 2010 de Halle Berry, după o relaţie de cinci ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod