S-a prefăcut că a murit ca să vadă ce face pisica: Reacţia ei e magistrală - VIDEO

Curios să vadă dacă pisica lui, pe care o răsfaţă tot timpul, ţine la el, un bărbat şi-a înscenat moartea. Şi a avut parte de o surpriză.

Din prima zi în care a ajuns în casa stăpânului ei, Sparta, o pisică de rasă bengaleză, a devenit membru cu drepturi depline a familiei lui. Asta se întâmpla în vara anului 2007 Ba mai mult, a avut parte numai de drepturi şi privilegii, fiind răsfăţata casei şi primind întotdeauna cel mai tratament.

Nu încape îndoială, Sparta, care acum are 10 ani, este un animal foarte norocos. Tot timpul cerşind să fie mângâiată, răsplătită cu gustări şi ţinută în braţe, Sparta duce o viaţă de huzur.



Într-o zi, în mintea stăpânului ei a încolţit o idee care nu-i mai dădea pace. Este întrebarea care îl roade pe orice posesor de pisică: "Oare mâţa asta ţine la mine măcar pe jumătate din cât o iubesc eu?". Omul a fost curios să vadă ce ar face pisica lui dacă el ar muri dintr-o dată, aşa că s-a prefăcut că se prăbuşeşte fără viaţă pe podea, în faţa pisicii lui.

Ce credeţi că s-a întâmplat? Din fericire, o cameră video a înregistrat scena şi toată lumea a putut vedea pe Facebook vedea reacţia genială a pisicii.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod