Cele zece actrițe de Oscar din 2018

Gala premiilor Oscar, prezentata de Jimmy Kimmel, va fi transmisa în România de Digi 24 și Digi Film, în noaptea de duminica spre luni (4 spre 5 martie), de la ora 01:30, pâna în jurul orei 07.00 dimineața.

Eva.ro vă prezintă actrițele nominalizate în categoriile interpretative, rol principal și rol secundar. Acestea sunt cele mai bune zece actrițe ale momentului, cel puțin în viziunea Academiei Americane de Film. Aflați, din paginile ce urmează, ce personaje întruchipează cele mai bune actriţe ale momentului și care este atuul lor în cursa pentru cel mai râvnit trofeu din industria cinematografică. 

1 din 11

Frances McDormand (rol principal, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri)

Frances McDormand a făcut un rol „strivitor” în Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, așa că este principala favorita a categoriei.  Nervoasa pe autoritățile locale care nu au fost în stare sa-i dea de urma ucigașului fetei sale, Mildred Hayes (Frances McDormand în una dintre cele mai bune interpretări ale carierei) achiziționează trei panouri publicitare cu scopul de a le atrage atenția polițiștilor. 
Aceste acuzații, puse în mare parte asupra căpitanului Willoughby (Woody Harrelson), devin foarte discutate în oraș, iar majoritatea populației este de partea poliției, considerând ca furia lui Mildred a depășit măsura. 

MAI MULT DESPRE: vedete, filme, oscar, actrite
3 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod