Cum reușește Kelly Osbourne să arate mai slabă cu nouă kilograme

Vedeta în vârstă de 29 de ani s-a chinuit mult timp să slăbească și a ajuns să cunoască perfect unghiurile care o avantajează când pozează. Așa că pare mai subțire în fotografii.

Cum n-a fost hărăzită cu un corp de fotomodel, Kelly Osbourne s-a văzut nevoită să folosească orice truc pentru a arăta mai slabă. Şi după ani la rând în care s-a zbătut să scape de kilogramele în plus, ceea ce a şi reuşit, ea a descoperit un secret magic, graţie căruia arată mai slabă.

Vedeta a adoptat miercuri o tehnică de "cameleon", fiind surprinsă într-o formă de zile mari într-un pictorial. Apoi a apărut din nou cu formele ei generoase la vedere, în timp ce mergea la un eveniment, pentru ca ea să se transforme din nou şi să afişeze o siluetă mai subţire, în Times Square din New York. Aşadar, care e secretul ei?

După ce presa a scris că s-a îngrăşat din nou, Kelly a arătat extraordinar în imaginile prin care promova o marcă de snacksuri, Wheat Thins Popped. Ea a folosit cel mai bun atu - poziţia perfectă. Vedeta s-a asigurat că arată bine, apoi s-a aşezat cu un picior în faţa celuilalt, un truc care transmite imaginea unui corp mai subţire. Ideea funcţionează perfect, deşi Kelly a purtat o rochie cu dungi orizontale, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

După şedinţa foto, vedeta a mers în Times Square pentru a promova brandul pe stradă. De această dată, vedeta a apărut mai plinuţă, pentru că nici vestimentaţia şi nici unghiurile alese n-o mai avantajau.

Apoi, în timp ce stătea pe marginea unei cutii uriaşe de snacksuri, Kelly s-a transformat din nou, arătând mai uşoară cu câteva kilograme, deşi purta aceleaşi haine. Totul ţine, de fapt, de abilitatea ei de a poza în unghiuri care o arată mai slabă, scrie Daily Mail.



După ce a pozat pentru mai multe produse şi reviste de fitness şi alimentaţie sănătoasă, Kelly Osbourne şi-a impus un regim de dezintoxicare de fast-food după ce s-a îngrăşat din nou, cu opt kilograme, la patru luni după ce s-a despărţit de logodnicul ei, Matthew Mosshrat.

Potrivit publicaţiei Now magazine, vedeta a precizat că regimul său nu poate fi numit dietă, ci mai degrabă un plan "de curăţare" alimentară.



Pe lângă controlul asupra dietei, ea a făcut şedinţe de yoga şi Pilates, dar şi-a angajat şi un antrenor personal cu care a lucrat timp de cinci zile pe săptămână pentru a scăpa de surplusul de greutate.



În primăvara anului trecut, fiica rockerului Ozzy Osbourne vorbea despre performanţa sa de a da jos 31 de kilograme. Într-un interviu publicat în ediţia din mai a revistei "Self Magazine", ea a dezvăluit că a avut de nevoie de patru ani şi de foarte multă răbdare pentru a reuşi să slăbească 31 de kilograme. "Mi-am dat seama că nu poţi ajunge la perfecţiune. Dacă aş fi ştiut de la început, n-aş mai fi făcut-o. Singurul lucru care pot fi sunt eu. Nu sunt perfectă. Fac greşeli. Iar corpul meu nu e perfect, dar îl iubesc. Nu va fi niciodată perfect, dar nici nu-mi doresc. E prea plictisitor!", a spus ea.

Kelly a mărturisit că a slăbit 31 de kilograme combinând alimentaţia sănătoasă cu exerciţiile - minimum o jumătate de oră de antrenament cardio în fiecare zi, plus ceea ce îi plăcea într-o anumită zi, cum ar fi greutăţi, yoga sau Pilates.



Vedeta a mai spus că un alt secret pentru a se menţine motivată în lupta cu greutatea a fost să caute să arate bine atunci când mergea la sală. "Mă îmbrac bine pentru gimnastică. Astfel, când te uiţi în oglindă, te gândeşti: <<O, arăt bine>>, nu <<Vai, în ce hal arăt!>>".

Kelly Osbourne a început să slăbească în 2009, în timp ce se antrena pentru show-ul "Dancing with the Stars". Ea a mers la sala de gimnastică timp de cinci zile pe săptămână şi a adoptat un regim alimentar sănătos.



În 2010, ea a pozat pentru revista americană "Shape", îmbrăcată într-un costum de baie roşu, recunoscând că au existat momente în care fericirea a copleşit-o. Vedeta a declarat că a fost pentru prima oară când pozează în costum de baie şi că a plâns de fericire în timpul şedinţei foto.

În urma unor schimbări majore în alimentaţie şi stilul de viaţă, Kelly a suferit o pierdere dramatică în greutate. "Obişuiam să mănânc numai chipsuri şi prăjituri. A trebuit să încep să fac alegeri mai bune", a mărturisit vedeta.



Kelly Osbourne a dezvăluit că a fost foarte judecată pentru aspectul său fizic în trecut şi că probabil asta a făcut-o să ajungă de trei ori la dezintoxicare. "Eram atât de furioasă din cauza lucrurilor care se spuneau despre mine. Cred cu adevărat că acesta este motivul pentru care m-am refugiat în Vicodin şi am ajuns de trei ori la dezintoxicare. Pur şi simplu mă uram", a povestit ea.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Aprilie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod