Hollywood: 5 vedete care au murit în această primăvară. Drame în lumea starurilor!

Peaches Geldof, fiica celebrului muzician Bob Geldof, s-a stins din viaţa la vârsta de 25 de ani. Nu este însă singura dramă care ne-a întristat în această primăvară.

Anul 2014 a fost unul zguduitor pentru celebrităţile de la Hollywood.Nume mari din lumea filmului şi nu numai s-au stins din viaţă în primele luni din an.Iată cine sunt cei care ne-au părăsit!
1 din 6

Peaches Geldof

Peaches Geldof, scriitoare, prezentatoare TV şi model, a fost găsită moartă luni, la reşedinţa ei din comitatul Kent. După pronunţarea decesului, reprezentanţii poliţiei au declarat că moartea vedetei în vârstă de 25 de ani "nu este considerată suspectă, ci inexplicabilă şi subită".

Peaches Geldof este fiica muzicianului Bob Geldof şi a prezentatoarei de televiziune Paula Yates. Vedeta avea doar 11 ani când mama sa a murit în urma unei supradoze de droguri, în septembrie 2000. Paula Yates a divorţat de Bob Geldof în 1995 pentru a începe o relaţie cu Michael Hutchence, solistul trupei INXS, care a durat până la sinuciderea acestuia, în 1997.

Peaches Honeyblossom Geldof şi-a început o carieră în media la vârsta de 15 ani, cu o serie de articole pentru revista Elle. A lucrat pentru The Telegraph şi The Guardian, dar şi pentru emisiuni de televiziune, precum "OMG! with Peaches Geldof", transmisă pe ITV2. De asemenea, ea a lucrat şi ca model. Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra. Peaches Geldof a mai fost căsătorită cu rockerul Max Drummey, dar cei doi s-au despărţit în 2009, după şase luni de căsnicie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod