Cum a făcut Julia Roberts rolul perfect în „Pretty Woman“: „Frumușica“ a stat cu prostituatele pe stradă ca să învețe de la ele

Julia Roberts a ieșit cu două prostituate ca să joace perfect rolul din "Pretty Woman"


Fosta asistentă a mai spus că s-a simțit foarte mândră când a văzut scena în care Vivian îi arată lui Edward mai multe prezervative, pentru că a simțit că soțul ei a dorit să trransmită un mesaj cu privire la protejarea sexuală: "Am fost tare mândră, fiindcă am înțeles că Garry a apreciat munca mea și a respectat importanța prevenirii bolilor cu transmitere sexuală. Am fost mereu încântată că el avea darul de a fura poveștile din viața reală și de a le transforma în momente minunate din filmele lui".

În 2015, la aniversarea a 25 de ani de la succesul înregistrat de "Pretty Woman", Julia Roberts a dezvăluit că filmul a avut inițial un alt final.

Comedia, care urma să se numească "3.000", cu referire la suma solicitată de Vivian pentru serviciile sale, nu avea un happy-end: "La sfârşitul scenariului original, personajul lui Richard trebuia să mă alunge din maşină, aruncându-mi în faţă banii şi plecând înainte de genericul de final."

Când s-a implicat în proiect cineastul Garry Marshall, drepturile filmului au fost cumpărate de studiourile Disney, iar scenariul a fost complet revizuit pentru a înlătura nota dramatică din cel original.
Julia Roberts fusese aleasă pentru rolul principal înainte de transferul drepturilor, dar Richard Gere a refuzat de câteva ori să facă parte din distribuţie, până când actriţa l-a convins - încă de la prima întâlnire. "Ne-am apreciat încă de la început", a mărturisit actorul. "Era cu mine când m-a sunat la telefon Garry să mă întrebe cum se desfăşoară întâlnirea. Julia a luat o foaie, a scris ceva şi mi-a dat-o. Scrisese <<Te rog, spune da>>.
A fost foarte drăguţ. Atunci am spus <<Da>>"
, a povestit Gere.

"Pretty Woman/Frumușica" a fost lansat în 1990 şi a avut încasări de 463 de milioane de dolari în toată lumea, iar Julia Roberts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, câştigat atunci de Kathy Bates pentru rolul din "Misery".



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod