„Super food pentru toată familia” - Noua carte despre super-alimente a lui Jamie Oliver

Noua carte de bucate a lui Jamie Oliver, „Super food pentru toată familia” duce mai departe filosofia din spatele primului său volum despre super-alimente, „Super food în fiecare zi”, promovând de data aceasta mâncatul sănătos pentru toată familia.

Adaugă ceva nou în rândul preparatelor preferate ale familiei tale și mărește-ți repertoriul de rețete cu bucate bogate din punct de vedere nutrițional, dar și gustoase – transformă-ți meniul săptămânal într-un motiv de bucurie.

Strecoară câteva legume în plus la mesele din familie cu o porție de macaroane cu brânză și dovleac.
Bucură-te de o cină ireproșabilă cu fajitas de pui, vinete, ardei gras și sos picant. Când ai nevoie să pregătești o masă fără pretenții, încearcă degețelele din piept de pui sau pastele cu pesto. Ori poate vrei să fii prevăzător cu niște crochete-gigant sau nuggets de pui care pot fi ținute în congelator. Poți folosi în moduri noi și neașteptate ingrediente pe care familia ta deja le îndrăgește: de exemplu chiftele de pește și cartofi dulci sau un porridge de ciocolată.

Fiecare rețetă este testată și gustată, conține informații nutriționale ușor de înțeles, inclusiv cantitatea de legume și fructe, pe lângă ultimul capitol, care este plin de sfaturi valoroase: de la cum să gătești alături de cei mici, la cum să îi mulțumești pe cei pretențioși, cum să ai o digestie mai bună, importanța fibrelor, cum să faci economii și, desigur, cum să introduci în dieta familiei tale ingrediente mai sănătoase.

Dacă ești în căutare de idei noi și a unei metode simple pentru a include mâncatul sănătos în rutina zilnică a familiei, „Super food pentru toată familia” este cartea pe care o cauți.
Iar dacă vrei și alte rețete care îți vor schimba complet raportul cu alimentația, caută și primul volum despre super-alimente, „Super food în fiecare zi”.

„Super food pentru toată familia” de Jamie Oliver este disponibilă pe curteaveche.ro și în librării la prețul de 95 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod