15 copii cu chipuri de îngeri: Privirile lor îți pătrund în suflet

Fiecare copil e unic, fiecare copil are ceva magic. Dar unii s-au născut cu atribute care îi fac speciali. Iată 15 copii cu chipuri de îngeri!
Este imposibil de decis care sunt cei mai frumoși copii din lume. Dacă e să alegi din miile de poze de pe Instagram, un element decisiv îl reprezintă chipul perfect și mai ales ochii. Privirile acestor îngerași sunt atât de puternice încât îți pătrund în suflet - de piatră să fii și n-ai cum să nu-i îndrăgești!

Bright Side celebrează copilăria cu o serie de portrete superbe ale unor copii frumoși din toată lumea. Fie că s-au născut în familii bogate sau sărace, fie că au venit pe lume în locuri în care au toate condițiile sau în care domnesc sărăcia, războiul și foamea, chipurile lor angelice ne încălzesc inimile și ne arată de ce noi, adulții, cei care am fost cândva copii și cei care încă mai suntem copii, trebuie să facem ca lumea asta să fie mai bună: pentru ei.
Pentru toți copiii.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod