Cindy Crawford își vinde casa superbă de pe plaja din Malibu: Prețul pe care îl vrea vedeta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.

Cindy Crawford cere 7,5 milioane de dolari pentru această casă superbă de pe malul oceanului


La etaj se află un apartament în care se remarcă șemineul, baia cu spa și jacuzzi și ușile în stil franțuzesc care se deschid spre terasa cu podea din lemn. Casa are și un patrulea dormitor pentru oaspeți cu vedere spre curtea interioară.

Într-un interviu pentru publicația Architectural Digest, Cindy Crawford a declarat că ei au mai multe case ca să își poată crește copiii. "Avem casa principală din Malibu, pe care o deținem de 15 ani, avem o cabană pe malul unui lac în Canada, pe Coasta de Est, lângă Toronto.

E în stil Ralph Lauren. Este ceea ce eu și soțul meu ne doream. Noi am crescut mergând vara la lacuri. El mergea cu cortul, eu doar cu familia, dar am vrut să avem experiența asta și pentru copii. Și am vrut să ne simțit cam ca într-o tabără", a spus ea.

"Pe urmă am mai luat anul trecut o casă în Beverly Hills, fiindcă fiii noștri au crescut. Malibu era minunat când ei erau mici, dar începuseră să se plictisească aici, își doreau să stea în oraș.
Așa că am luat casa asta. Este foarte modernă, așa că a fost distractiv să o trecem prin toate filtrele noastre, pentru că unele lucruri sunt cam de la mijlocul secolului și erau prea jos pentru noi sau nu erau confortabile. Am făcut multă curățenie. Soțul meu e foarte, foarte maniac cu desitatea mobilierului și cu adâncimea scaunelor fiindcă e înalt (...)"
, a mai povestit vedeta.

Cindy Crawford şi fostul model şi actualul impresar Randy Gerber s-au căsătorit în mai 1998, şi au împreună doi copii - Presley Walker, născut pe 2 iulie 1999, şi Kaia Jordan, născută pe 3 septembrie 2001.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.
Ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare, notează Mediafax.

Cindy Crawford  a dominat moda anilor '80 - '90 şi a făcut parte din grupul "super-modelelor" din acea perioadă, alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington.Foto: Daily Mail   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod