Cindy Crawford își vinde casa superbă de pe plaja din Malibu: Prețul pe care îl vrea vedeta

Supermodelul a scos la vânzare o casă splendidă cu patru dormitoare, construită în Malibu, pe țărmul oceanului.

Vedeta în vârstă de 53 de ani și soțul ei, Rande Gerber (57 de ani), au cumpărat anul trecut o casă în Beverly Hills pentru ca fiii lor, Kaia (17 ani) și Presley (19 ani) să fie mai aproape de oraș și să-și poată vedea de carierele lor și să se vadă mai des cu prietenii. Casa de vacanță pe care o dețin în Malibu le cam prisosea și dacă tot ajungeau tot mai rar acolo, au decis să o vândă. Ei au desemnat agenția Westside Estate să se ocupe de această tranzacție, iar prețul pe care îl cer e destul de ridicat: 7.495.000 de dolari.

După 15 ani în care și-au crescut copiii aici, Cindy și Rande, care vor aniversa curând 21 de ani de căsnicie, se vor despărți de casa cu patru dormitoare și două băi, plus una de serviciu, dar mai ales cu o panoramă superbă spre ocean.



Renovată recent, casa de pe plaja din Malibu, situată la capătul unui drum privat din Broad Beach, are cele mai bune dotări de pe piața imobiliară din California, scrie Daily Mail, cu interioare minimaliste, podele și plafoane înalte acoperite cu lemn. Fiecare încăpere transmite un sentiment de simplitate și de liniște, iar livingul are șemineu și spațiu de servire a mesei, cu o masă mare de la care se poate vedea oceanul.

Bucătăria decorată în alb cu coloane din granit și barul pentru micul dejun sunt locul perfect în care Cindy și soțul ei își primeau oaspeții înainte de a se relaxa în living sau pe terasa încăpătoare, unde accesul se face prin ușile glisante mari.

Potențialii cumpărători vor fi cu siguranță seduși de perspectiva irezistibilă pe care toate camerele acestei case o oferă - oceanul e la doi pași, iar acesta este un atu care cântărește mult în fixarea prețului.
De altfel, și exteriorul vilei, construită pe două nivele, cu terasă în continuarea livingului și o alta la dormitorul principal, plus un balcon la dormitorul alăturat, este ideal pentru a te bucura de ocean în fiecare oră petrecută aici. Răsăritul, privit la o cafea, sau apusul admirat cu un pahar de vin în față, oferă momente neprețuite.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod