Gestul de omenie al unui star: Hugh Jackman i-a dat 100 de lire unui om fără adăpost și l-a invitat la restaurant

Actorul australian a dovedit încă o dată că are un suflet mare. El i-a dat 100 de lire sterline unui om al străzii din Glasgow.
Din când în când, Hugh Grant face un gest frumos, pe care fanii și presa n-au cum să nu-l aplaude. Starul australian a demonstrat încă o dată că e un tip sensibil și atent la problemele altora.

La o zi după o reprezentație a musicalului "The Man. The Music. The Show", Hugh Jackman a fost văzut în timp ce îi dăruia 100 de lire sterline unui om al străzii din capitala Scoției, Glasgow. În plus, actorul l-a invitat la deschiderea unui restaurant nou din hotelul Blythswood Square, unde i-a făcut cinste cu o masă.

O femeie care a observat scena a povestit că nu s-a putut abține să zâmbească după acest episod. "La început nu mi-am dat seama că era el, fiindcă purta o șapcă pe cap, dar m-am oprit și l-am văzut punând banii în palma acelui homeless.
Omul l-a întrebat de ce-i dă banii lui, dar nici nu știa cine era Hugh. Când i-am auzit accentul și l-am văzut mai de aproape l-am recunoscut. Omul părea surprins, dar fericit, și a spus că l-a invitat să ia cina la Blythswood și că și-ar fi dorit să se ducă"
, a spus femeia. Ea a adăugat că bărbatul mai avea puțin și izbucnea în plâns când Jackman i-a pus în palmă cinci bancnote de câte 20 de lire sterline. "Și mie îmi venea să plâng, am un mare respect pentru Hugh", a mai spus martora pentru Daily Mail.

Actorul australian a ajuns în orașul scoțian în cadrul turneului mondial al spectacolului "The Man. The Music. The Show" care include Europa, Statele Unite, Australia și Noua Zeelandă.
Starul interpretează piese din "The Greatest Showman", "Les Miserables" şi musicaluri de pe Broadway, fiind acompaniat live de o orchestră, și va susține două show-uri în Londra, pe O2 Arena, iar în Statele Unite va ajunge pe 18 iunie, la Houston, apoi la New York şi Los Angeles, urmând să se încheie pe 15 octombrie, în San Antonio, Texas.

Acesta este primul turneu al actorului, cunoscut din lungmetraje SF precum "Logan" şi "X-Men", dar şi din musicaluri ca "Les Misérables" (2012), pentru care a fost nominalizat la Oscar, şi "The Greatest Showman" (2017), ce i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

Născut pe 12 octombrie 1968, Hugh Jackman este cunoscut pe plan internaţional graţie rolurilor interpretate în filme cu super-eroi şi în câteva comedii romantice.
A devenit celebru cu rolul Wolverine din franciza cinematografică "X-Men" şi s-a remarcat în comedia romantică "Kate şi Leopold/ Kate & Leopold" (2001), filmul de acţiune "Van Helsing" (2004), drama "Prestigiul/ The Prestige" (2006), drama istorică "Australia" (2008), filmul SF "Pumni de oţel/ Real Steel" (2011), musicalul "Mizerabilii/ Les Miserables" (2012) şi thrillerul "Prizonieri/ Prisoners" (2013).

Partitura din "Mizerabilii" i-a adus în 2013 o nominalizare la categoria "cel mai bun actor în rol principal" a premiilor Oscar şi primul Glob de Aur din carieră. În teatru, starul australian a câştigat un premiu Tony pentru rolul din spectacolul "The Boy from Oz".
De patru ori prezentator al galei Tony Awards, câştigător al unui premiu Primetime Emmy pentru una dintre aceste prestaţii, Hugh Jackman a impresionat apoi şi în 2009 în calitate de prezentator al galei de decernare a premiilor Oscar.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod