Halle Berry, „puștoaica“ de 52 de ani: Vedeta le dă clasă fetelor când poartă blugii rupți

Actrița arată extraordinar, iar felul în care se îmbracă o ajută să pară mult mai tânără. Ea are o slăbiciune pentru blugii rupți.

Într-un top absolut al celor mai frumoase femei din lume, Halle Berry nu ar avea cum să rateze un loc fruntaș, indiferent de vârsta și de trăsăturile celorlalte concurente. La 52 de ani, actrița americană arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără și pe lângă frumusețea ei nativă pe care o susține cu o activitate fizică intensă, ea mai are un atu pe care îl folosește cu pricepere: ținutele care o întineresc și mai mult. În special jeanșii, pentru care are o preferință, mai ales cei rupți.

Cu doar câteva zile înainte ca ultimul film în care apare, "John Wick 3: Parabellum", să ajungă în cinematografe, Halle Berry a fost văzută luni, în Los Angeles, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire, scrie Daily Mail.

Vedeta a optat pentru o ținută casual și comodă, cu botine negre din piele, jeanși rupți strânși cu o simplă sfoară albă în loc de curea, un top negru cu decolteu în V și o jachetă verde închis. Ea ținea în mâini cheia mașinii și un portofel mic în timp ce vorbea cu cineva la telefonul mobil pe care îl ținea între ureche și umăr.

Ca de fiecare dată când este văzută pe stradă, Halle Berry arăta splendid, cu un look tineresc care i se potrivește perfect. Ea și-a accesorizat ținuta cu mai multe coliere de argint care îi atârnau de gât.

Explicația pentru aspectul incredibil al actriței nu stă doar în moștenirea genetică, ci și în stilul ei de viață, bazat pe o dietă sănătoasă și mai ales pe mult sport.
Vedeta a declarat pentru Us Weekly că acum se simte mai bine ca oricând: "Sunt în cea mai bună formă din viața mea", a spus ea, explicând că unul dintre factorii acestei reușite este dieta ketogenică, bazată pe grăsimi, proteine și carbohidrați, și antrenamentele de fitness pe care le face aproape zilnic.

Un alt factor esențial în evoluția actriței este antrenorul ei personal cu care lucrează de mai bine de trei ani, Peter Lee Thomas, cel care îi ridică tot timpul provocările la sală.
Berry spune că el i-a schimbat viața și este "arma ei secretă".

La rândul lui, Peter spune despre celebra lui clientă că este un caz special: "Este una dintre peraoanele care, chiar și atunci când doarme doar o oră sau două, își termină treaba, fără să caute scuze pentru a nu se antrena", a declarat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod