Ce nu face Kim Kardashian ca să vândă un parfum! S-a pozat iar dezbrăcată

Starleta a postat pe Instagram un selfie nud pentru a-şi promova noul parfum


În februarie, Kim Kardashian a făcut senzaţie pe Instagram cu o captură dintr-o înregistrare video. Folosind "schema clasică" a filmării în oglinda din baie, starleta purta doar un costum de baie negru din două piese pentru ne arăta talia sa de numai 61 de centimetri, la care a ajuns după ce a slăbit 32 de kilograme. "N-am avut 61 în viaţa mea", a spus ea în clipul din care a extras captura.

În ultimii doi ani, Kim Kardashian a făcut eforturi mari pentru a da jos surplusul de 32 de kilograme pe care l-a căpătat în timpul celor două sarcini. Iar rezultatul pe care ea l-a arătat cu mândrie demonstrează că şase şedinţe de fitness pe săptămână cu antrenoarea Melissa Alcanatara fac minuni.

Kim Kardashian a anunţat pe 17 ianuarie naşterea celui de-al treilea copil al lor, o fetiţă născută de o mamă surogat. Kim a decis să recurgă la această variantă după ce medicii au avertizat-o că o nouă sarcină prezintă riscuri grave pentru sănătatea sa.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod