Colorează-ți vacanța în nuanțele bucuriei Jessica Cosmetics!

Numeri zilele până la vacanță? Faci liste, alegi ținute, accesorii și te bucuri de fiecare dată când mai adaugi un produs în geanta de cosmetice și alte accesorii pentru înfrumusețare. Da, mai ales în vacanță trebuie să fii impecabilă, să strălucești, să fii cea mai frumoasă.

Pentru multe dintre noi, marea este prima asociere cu vara. Valuri, soare, briza mării, pescăruși, zmeie colorate, înghețată... toate formează imaginea vacanței perfecte. Corpul tău, perfect bronzat, ca o piersică în soarele arzător are nevoie să fie pus în valoare de culori calde, vii, strălucitoare.

Inspiră-te din frumusețea și culorile fructelor  și alege: Lila- precum afinele coapte în exces; Corai- o piersică pufoasă și zemoasă; Mentă- un mojito cu gheață pe marginea piscinei; Albastru- o mare agitată, cu valuri ce se sparg la țărm; Galben- o explozie solară într-o zi de vară caniculară.

Alege nuanțe care te pun în valoare, în funcție de tenul tău, de bronzul și culoarea ochilor tăi. Creează cadre de vacanțe cu noile nuanțe de lacuri de unghii din colecția Jessica Cosmetics:
-    un lila și o rochie turcoaz
-    corai și un albastru electrizant
-    mentă și un mov pătrunzător
-    albastru și alb pentru un cadru marinăresc
-    galben și verdele unui pepene zemos

Fiecare zi de vacanță are culoarea ei.

Fiecare cadru are spectacolul lui, iar toate amintirile ajung într-un singur album: albumul culorii, al fericirii. Lacurile de unghii JESSICA Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele 7 substanțe: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod