Adele, transformare impresionantă: Vedeta e de nerecunoscut după ce a slăbit 7 kilograme

Adele arată grozav după ce a slăbit făcând Pilates, ajutată de cea mai bună prietenă, Ayda Field, soția lui Robbie Williams.

Până la urmă, despărțirea de soțul ei, Simon Konecki, după un mariaj de trei ani, i-a prins bine cântăreței britanice: cu sprijinul prietenei sale, Ayda Field, Adele a slăbit aproape 7 kilograme făcând Pilates.

Cântăreața în vârstă de 31 de ani a uimit pe toată lumea după ce s-a fotografiat în weekend cu fetele de la Spice Girls. Cu o siluetă mult mai suplă și un chip întinerit, Adele părea o altă persoană.

"Adele se bucură de singurătate acum și asta e prioritatea sa acum, pe lângă creșterea lui Angelo.

I-a plăcut noul regim de lucru și chiar i s-a potrivit. Iar faptul că a slăbit este un bonus. Prietenele ei se bucură că a slăbit. Ea a intrat într-o nouă etapă a vieții sale", a povestit o sursă pentru The Sun.

Programul de Pilates pe care Adele l-a urmat îmbunătățește postura, flexibilitatea și echilibru, dar este bun și pentru slăbit, fiind urmat și de alte celebrități, precum Jennifer Aniston, Kate Winslet și Madonna, notează Daily Mail.

Adele și Simon Konecki s-au despărțit înainte de Crăciun, dar au făcut anunțul în luna aprilie.
Vedeta  l-a cunoscut în 2011 pe antreprenorul Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate care luptă pentru accesul global la apă potabilă curată, și s-a căsătorit în secret cu acesta în 2016.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod