Adele, transformare impresionantă: Vedeta e de nerecunoscut după ce a slăbit 7 kilograme

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.

Adele arată senzațional în fotografia pe care a făcut-o cu fetele de la Spice Girls

 

Cei doi au un băiat în vârstă de șase ani, Angelo, iar la divorț Simon ar urma să primească jumătate din averea de 145 de milioane de lire sterline (167 de milioane de euro) a artistei.

Surse din anturajul cuplului susțin că Adele și Simon s-au despărțit în termeni civilizați, motivul fiind programul lui de lucru încărcat și atracția ei pentru noile cercuri de prieteni pe care și le-a făcut la New York și Los Angeles.Potrivit cotidianului Daily Mail, relația lor "neconvențională" a mers o vreme, dar în ultimul timp ei se întâlneau rareori: Adele prefera să meargă în Statele Unite, în timp ce Simon își dorea să stea mai mult în Anglia, cu prietenii și familia, deși călătoriile de afaceri îl țineau mai tot timpul pe drumuri.
În plus, el nu este atras de mediul din showbiz și de covorul roșu, în timp ce Adele, care se pare că acum lucrează la un nou album, se bucura din plin de celebritate.
Prietenele din SUA, printre care se numără și Amy Schumer, i-au fost aproape vedetei după despărțire.

În ciuda neînțelegerilor, Adele și Simon au o relație bună, bazată pe iubire și pe respect, de dragul copilului lor, Angelo.
Într-o declaraţie comună se menționa că ei "se angajează să-şi crească împreună fiul cu dragoste". Potrivit documentului, cuplul a specificat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate.


Foto: Daily Mail, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod