Una slabă, alta nu: „Surorile Plus și Minus“ au mii de admiratori

Alyna și Jess nu mai au complexe. Acum se bucură de frumusețea lor și sunt o sursă de inspirație pe Instagram


Cât privește dieta și antrenamentele, amândouă au abordări echilibrate și își permit câteva excepții. Fosta balerină Alyna își începe ziua cu un suc de fructe sau legume, la prânz mănâncă o salată, iar la cină preferă pui sau pește cu legume la cuptor. "Iau și câteva gustări în cursul zilei și mereu mănânc un pic de ciocolată după masă, cu o ceașcă de ceai sau un pahar de vin", a spus ea.

Jess își începe ziua cu un iaurt și fructe proaspete.

"Prânzul constă de obicei în multe legume cu ceva proteine, iar cina include un meniu mai generos, cu proteine, legume și carbohidrați", a explicat tânăra, admițând că și ea își permite să mănânce ciocolată.

Cele două surori merg la sală de șase ori pe săptămână și ridică greutăți, fac box, aleargare pe bandă, Pilates și exerciții de rezistență.

Pentru tinerele care își fac probleme că nu arată bine în costum de baie, surorile australiene au câteva sfaturi.
Jess spune că e important să caute ceva care le face să se simtă încrezătoare și care li se potrivește: "Dacă aveți un bust mare, ca mine, atunci căutați un suport bun. Mă uit mereu după brandurile care fac costume de baie cu măsuri mai mari de 12 - așa știu că au grijă să-și adapteze costumele la mărimea și formele mele."

Alyna este fidelă mărcilor pe care le-a testat și purtat: "Când ai găsit un brand și croiala care te fac să te simți bine și să ai încredere, rămâi cu ele și ia-ți toate culorile!", a arătat ea.

Pentru echipamentul de sală, amândouă preferă topurile scurte: "Nu te teme de imprimeuri - mă simt cel mai confortabil în imprimeuri", a spus Jess.
"Obișnuiam să mă feresc de culori și de imprimeuri, dar acum le ador"
, a completat-o Alyna.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod