Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

The Oogieloves in the Big Balloon Adventure

3. The Oogieloves in the Big Balloon Adventure (2012)

Filmul a câștigat notorietate ca una dintre cele mai mari bombe de box office făcute vreodată, proiectat la propriu în săli de cinema goale. Într-un fel, e păcat, pentru că este unul dintre cele mai tulburătoare filme non-horror pe care le vei vedea vreodată. În mod ostentativ, este destinat copiilor preșcolari. Eroii sunt o grămadă de ființe colorate, cu cap mare, care merg în căutarea unor baloane magice pe care să le găsească la timp pentru petrecerea de ziua prietenei lor.
Sună nevinovat, nu? Nu! Luați în considerare faptul că unul dintre Oogieloves are o înclinație inexplicabilă pentru a-şi da pantalonii jos de fiecare dată când pune mâna pe unul dintre baloane.

Sau faptul că unul dintre amicii lor este un aspirator Hoover numit J. Edgar – o referire la fostul director FBI, J. Edgar Hoover cel avid de putere, ranchiunos şi care se opune drepturilor civile, iubit de copii preșcolari de pretutindeni.
Și apoi e scena în care Cary Elwes, jucând un personaj pe nume Bobby Wobbly, se umilește când se alătură acelor Oogieloves pentru un cântec despre bule. Pe bune, urmăriți această scenă și pregătiţi-vă să aveţi coșmaruri săptămâni întregi.
Bobby Wobbly ar face-o pe păpuşa Chucky să-şi ude pantalonii de frică.
30 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nigger pe 31 Oct 2016, 22:43
    jalnic

    Penibilismul vostru atinge cote inimaginabile!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod