Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Top 15 filme mai înspăimântătoare decât un horror

Jesus Camp


9. Jesus Camp (2006)

„Jesus Camp” este unul dintre cele mai enervante documentare făcute vreodată. Are loc la o tabără de vară din Dakota de Nord, unde copiii sunt învățați cum să predice un mesaj creștin evanghelic intens. Scopul nu este doar convertirea altora la religie, ci şi să se pregătească pentru un „război cultural” împotriva societății seculare.
Scopul este, așa cum e exprimat de liderii tabărei,  ca acești copii să crească și să ia pe poziții de putere în cadrul guvernului și a altor entități sociale, pentru a „lua America înapoi pentru Hristos.”
Cu toții am văzut predicatorii Apocalipsei, dar vederea copiilor care se angajează în astfel de prozelitism habotnic nu este nimic altcumva decât șocant.
Mai mult decât atât, „Jesus Camp” sugerează că acești copii nu sunt lăsaţi să fie copii.

Ei sunt forțaţi, de la o vârstă foarte fragedă, să devină războinici. Sunt pregătiţi de luptă. Copilăria ar trebui să fie o perioadă de nevinovăție și de mirare, nu de teamă și război moral.
Modul în care sunt îndoctrinaţi într-o mentalitate de luptă de la vârsta de școală elementară face vizionarea destul de înfricoșătoare.

   
30 Octombrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nigger pe 31 Oct 2016, 22:43
    jalnic

    Penibilismul vostru atinge cote inimaginabile!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod