Leonardi DiCaprio in Shutter Island

10 filme care te marchează pe viaţă

Există filme care îţi răscolesc mintea şi te marchează pe viaţă. Scenariul este atât de bine realizat încât începi să crezi în tot felul de teorii ale conspiraţiei. "Shutter Island" este un astfel de exemplu
Dacă te-ai săturat de filmele fără substanţă şi vrei să vizionezi ceva serios care să te pună pe gânduri îţi recomandăm aceste 10 filme care te marchează pe viaţă:


1. Shutter Island (2010) - foto sus


Atunci când agentul special Teddy Daniels (Leonardo di Caprio), însoțit de partenerul său, sosește la fortăreața – azil de nebuni Ashecliffe Hospital pentru a investiga misterioasa evadare a unei paciente criminale, nici prin minte nu-i trece că va avea parte de o confruntare teribilă cu toți monștrii săi interiori. Pe insula bătută de vânturi și ploi, Daniels poartă un război cu sine, sperând să scape cu viață de pe insulă.

 

2. Fight Club (1999)

Un insomniac devenit o veritabilă bombă cu ceas (Edward Norton) și un comis-voiajor alunecos (Brad Pitt) canalizează agresivitatea masculină primară într-o formă nouă și șocantă de terapie, scrie cinemagia.ro

Fără bani, cu o slujbă monotonă și stresantă, cu fiecare nouă zi la fel ca cea de ieri, un tânăr trăiește fără speranță de mai bine și fără idealuri. Dar în viața lui apare cineva care îl învață să se miște și să trăiască liber.

Pătrunde în labirintul unui joc dur, anarhic, al unor lupte mortale, nemotivate. Devine membru al unui club unde învață să se bată, înlocuind, pentru a-și dovedi puterea, amorteala spiritului cu agresivitatea. Dar înțelege curând că nu acesta e răspunsul la întrebările sale.

Captura Fight Club

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ovi pe 24 Oct 2016, 20:07
    OARE?

    Poate nu ati auzit de...A SERBIAN FILM...nu am dormit vreo 2 saptamani dupa ce m-a pus naiba sa il vad.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod