Captura din Serial Bad Weddings

10 filme care te fac să râzi în hohote

Cauţi o comedie inteligentă şi spumoasă? Îţi recomandăm aceste 10 filme care te fac să râzi în hohote. Pune "Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?" şi vei râde cu lacrimi!

Există comedii care te lasă rece pentru că au glume neinspirate sau doar cu tentă sexuală, există comedii la care te amuzi uşor şi te destinzi după o zi grea la muncă, dar mai există şi alte filme, mai rar întâlnite, la care pur şi simplu îţi dau lacrimile de râs. Îţi garantăm că cele 10 filme pe care ţi le recomandăm te vor face să râzi în hohote!

Serial (Bad) Weddings / Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu? / Cu ce ți-am greșit noi, Doamne?


Atunci când ești un burghez catolic și francez pe deasupra și Dumnezeu ți-a dat patru fete, singurul lucru pe care ți-l mai poți dori este să le vezi la casa lor, măritate cu niște francezi onorabili, la fel de burghezi și catolici ca și tine. Numai că dragostea are căile ei, iar primele trei fete se mărită cu un arab, cu un evreu și cu un chinez.

Nu ai ce face, înghiți în sec și mergi mai departe. Sunt fetele tale și, de dragul lor, accepți orice. Mai ai o speranță: fata cea mică trebuie să se mărite cu un francez, alb, catolic și burghez. Și vestea cea mare nu întârzie să apară. Mezina s-a hotărât să se mărite și își va aduce iubitul ca să-l prezinte familiei reunite la masa de Crăciun. Dar... Şi aici începe una dintre cele mai spumoase comedii ale cinematografiei franceze contemporane. Un film de văzut cu pachete de servețele la îndemână pentru că vei râde cu lacrimi. 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Roby pe 24 Mar 2017, 20:08
  Filme de comedie

  Doua din filmele mentionate mai sus le-am vazut dar cea mai tare comedie dupa parerea mea este Odd Couple2 cu doi actori geniali,Walter Mathau si Jack Lemmon razi cu lacrimi tot filmul,eu cred ca l-am vazut de vreo 50 de ori si nu m-am saturat,vizionare placuta!

  0
  0

 • Rasu Plansu pe 19 Oct 2016, 23:00
  Altele

  Primul film la care am ras in hohote de la inceput pana la sfarsit a fost "O lume nebuna, nebuna, nebuna". Mi-a starnit rasul de m-au durut falcile si burta si "Un socru de cosmar". Si sunt multe alte comedii foarte bune romanesti si straine pe care nu le-am gasit aici, din pacate...

  0
  0

 • jolion pe 10 Sep 2016, 17:05
  comedii

  Comedii romanesti nu aveti in play-list? " Cuibul de viespi" o fi vreo tragedie?

  1
  0

 • Mean pe 6 Aug 2016, 17:17
  Aiurea-n tramvai!

  Cine a făcut acet clasament nu s-a uitat la prea multe comedii bune. Adică, nici un film cu Jim Carrey?! Nici unul dintre filmele din seria Scary Movie?! Nici o parodie de genul Aeroplanul, Hot Shots (Formidabilul), Naked Gun?! Nici un film cu Leslie Nielsen? E cel mai slab clasament pe care l-am văzut până acum. Bine, mpcar, că a trecut Norbit pe listă. Asta mai lipsea!

  6
  1

 • petremihai pe 29 Iun 2016, 10:03
  Slab

  Slab de tot, cand o lista despre comedii are in componenta ei 3 filme cu Adam Sandler, e clar ca e lista pe care nu ai cum sa pui baza. Jumatate este buna, jumatate este execrabila.

  6
  0

 • Marcus pe 20 Iun 2016, 18:29
  comentariu

  slab, unde ii money talks sau rush hour sau analyse this si analyse that, alea chiar sunt comedii

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod