machiaj acnee video tutorial

Transformare incredibilă: Are fața plină de acnee, dar machiajul o schimbă total!

O tânără a postat un tutorial video în care arată cum poate fi mascată acneea severă cu un machiaj inteligent. Înregistrarea ei are mare succes pe internet.

Acneea e o problemă atât de dificilă, încât multe persoane ar încerca orice ca să acopere petele roşii care le invadează tenul. Cei care suferă de acnee severă dezvoltă un complex de inferioritate cumplit, ajung să evite contactul cu alte persoane şi testează fel de fel de alifii, ceaiuri sau plante, doar-doar or scăpa sau măcar atenua dezastrul. Dar rareori găsesc revolvarea, iar fiecare eşec le striveşte şi mai mult moralul.

O tânără din Indonezia, de profesie make up artist, s-a gândit să vină în ajutorul fetelor care suferă de acnee severă, prezentându-le câteva trucuri simple şi foarte utile.

Jessie Adhistia are peste 11.000 de urmăritori pe Instagram, iar marţea trecută ea a postat un scurt tutorial video în care demonstrează cum poate fi mascată acneea severă.

Jessie aplică mai multe produse cosmetice pe chipul unei tinere necunoscute, al cărei chip este invadat de acneea severă, iar la final bubele roşii inestetice sunt invizibile, scrie Daily Mail.

Clipul a înregistrat peste 69.000 de vizionări, iar mulţi dintre cei care l-au urmărit au fost entuziasmaţi de rezultat.

Jessie îşi începe demonstraţia prin aplicarea unei creme groase cu rol de mască, după care foloseşte două tipuri diferite de fond de ten. Ea atenuează apoi nuanţa cu un burete cosmetic Beauty Blender şi tamponează peste fondul de ten o pudră transparentă.

Imaginile montate pe repede-înainte o arată pe Jessie cum se ocupă de machiajul ochilor şi de conturul buzelor, iar la sfârşit totul este finisat cu un spray de fixare.

La sfârşit, modelul zâmbeşte văzând transformarea uimitoare prin care a trecut, notează cotidianul britanic.
Chipul tinerei nu lasă nici un indiciu, oricât de mic, care să trădeze ce se ascunde sub acest machiaj desăvârşit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod