Rochii cu spatele gol

Cum să porți o rochie cu spatele gol în această vară

Dacă îți dorești o ținută sexy de seară sau una perfectă pentru zilele caniculare, o rochie cu spatele gol te poate salva în ambele situații. Află cum să o porți corect

O rochie cu spatele gol este alegerea perfectă atunci când vrei să întorci toate privirile la evenimentele speciale la care vei participa în această vară. Este deosebit de elegantă și sexy, ceea ce îți asigură faptul că nu vei trece neobservată.

Dar o rochie cu spatele gol este adesea evitată de cele mai multe femei pentru că este dificil de purtat. Tocmai spatele gol este ceea ce aduce câteva dificultăți. Iată ce reguli să urmezi atunci când porți o rochie cu spatele gol.

Sutienul potrivit pentru o rochie cu spatele gol

Pentru că ar fi un adevărat dezastru să porți un sutien clasic, cu prindere la spate, atunci când alegi o astfel de rochie, trebuie să știi care sunt cele mai potrivite modele de sutien pentru rochia ta. În primul rând, dimensiunea sânilor este cea care dictează tipul de sutien potrivit pentru o rochie cu spatele gol.

Dacă sânii tăi sunt mici sau medii, sutienul de tip cupe din silicon este cea mai bună variantă în cazul tău. Acesta este potrivit pentru tine pentru că nu ai neapărat nevoie de susținere în ceea ce privește bustul, ci trebuie doar să oferi un contur sânilor. Pentru că au o bandă adezivă specială care permit lipirea și fixarea pe piele, nu trebuie să-ți faci griji că poți suferi incidente jenante. Alege numai astfel de sutiene de foarte bună calitate.
În cazul în care ai bustul voluminos, un sutien de tipul cupe individuale nu te va ajuta.
Tu ai nevoie de susținere pentru ca sânii să fie puși în valoare. Un sutien cu prinderea la ceafă este o opțiune bună, dar numai dacă rochia ta este de asemenea cu prindere la ceafă. Este de preferat să alegi o astfel de rochie cu spatele gol, altfel nu vei avea soluții în ceea ce privește purtarea sutienului.

Sutien rochie cu spatele gol
O altă variantă este reprezentată de lenjeria intimă special concepută pentru rochia cu spatele gol. Aceasta este un tip de lenjerie body cu sutien și bretele transparente prinse în lateral, astfel încât să nu fie vizibile.

Dar poți transforma și un sutien clasic, mai vechi, într-unul ideal pentru o rochie cu spatele gol.
Descoperă în tutorialul de mai jos cum să faci asta:




Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod