Rochii cu spatele gol

Cum să porți o rochie cu spatele gol în această vară

Coafura rochie cu spatele gol

Coafura ideală pentru rochia cu spatele gol

Evident, elementul central al unei astfel de rochii este tocmai faptul că îți lasă spatele gol. De aceea, ar fi o greșeală majoră să optezi pentru o coafură care va estompa fix acest detaliu. Dacă ai părul lung, nu alege o coafură care îți va lăsa părul liber pe spate, fie că este perfect drept sau ondulat. Îți vei sabota în acest fel ținuta. Coafurile care pun în valoare o rochie cu spatele gol sunt cele în care părul este prins, fie într-un coc sau o coadă, dar și cele în care părul este tras pe o parte.

Spatele va rămâne în acest fel gol, iar rochia ta va fi perfect pusă în valoare.

Colier pe spate

Accesoriile pentru o rochie cu spatele gol

Colierele lungi, realizate prin suprapunerea unor șiruri se lănțișoare, care sunt în această vară o tendință majoră, se potrivesc de minue cu rochiile cu spatele gol. Vei avea un look inedit dacă alegi să-ți lași colierul pe spate.

Accesorii rochie cu spatele gol

Vedetele de la Hollywood sunt cele care au făcut senzație cu un astfel de stil, iar Jennifer Lawrence, starul-emblemă al noii generații de actori, a ales o astfel de accesorizare pentru o rochie cu spatele gol.



Rochie cu spatele gol pentru ținute lejere

Rochie cu spatele gol lejera

O rochie cu spatele gol se va încadra perfect în peisajul de vacanță, la malul mării. Tocmai pentru că este foarte lejeră, dar și sexy, o astfel de rochie este opțiunea perfectă pentru zilele de vacanță în care vrei să porți ținute comode și sexy.

Rochia cu spatele gol pentru plajă este mult mai versatilă decât cea cu spatele gol pentru evenimentele speciale. Nu ai nicio problemă dacă sutienul costumului de baie se va vedea la spate, dar pe de altă parte, o astfel de rochie poate fi purtată și fără sutien.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod