Transformare uimitoare. Cum arată o femeie de 80 de ani după machiaj

Machiajul nu mai are secrete pentru croata Tea Flego. Aceasta exersează adesea pe chipul bunicii sale.

Tea Flego a declarat pentru BuzzFeed că a fost dintotdeauna pasionată de machiaj, iar bunica sa i-a fost de mare ajutor. "Ea a fost mereu modelul meu. Îi place machiajul, n-a fost o problemă pentru ea."

Nu-i deloc uşor să lucrezi cu pe chipul unei persoane vârstnice, brăzdat de sute de riduri, cu pete roşii şi cu umflături vizibile. Dar pentru bunica ei, Tea a făcut mereu tot ce ştie ea mai bine.



Fotografiile de la cea mai recentă şedinţă de machiaj, pe care ea le-a postat pe contul său de Instagram, au devenit virale pe internet.

Desigur, ridurile nu pot fi mascate în totalitate, dar tocmai ăsta e farmecul - chipul obişnuit, îmbătrânit, a întinerit, a căpătat culoare şi strălucire şi este eliberat de apăsarea trecerii timpului.

Fruntea, pomeţii şi gura ei arată mai bine, contribuind la impresia copleşitoare. Bunica croată arată acum cu 20 de ani mai tânără. "Transformarea ei este enormă", spune Flego.

Dar ea precizează că nu doar machiajul contează, ci şi felul ei de a fi, spiritul său: "E genul de bunică care a fost mereu şi încă este modernă.

Cu puţină îndemânare şi un contur bun, poţi să faci minuni", a explicat ea, cu modestie.



După şedinţa de machiaj, bunica a devenit celebră pe internet, iar familia sa o tachinează, numind-o "vedetă". "Îi place să glumească, e foarte deschisă şi prietenoasă şi îi plac lucrurile frumoase. Nu se ruşinează de riduri sau de vârsta ei. Ba chiar se amuză şi spune că vrea să meargă machiată la balul de la azilul de bătrâni şi să pară cu 30 de ani mai tânără", a povestit Flego.


Foto: Tea Flego/Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod